Lassan már magától értetődő lesz, hogy az ellenzéki pártok egyes közleményei nem jelenthetnek meg az MTI-ben. Ezúttal a Jobbik ma esti tüntetésről  – ami a független média és a szabad sajtó mellett áll ki –  gondolták úgy, hogy nem érdemes körbeküldeni.

A Jobbik még a délután folyamán akart mozgósítani egy közleménnyel a ma esti SAJTÓSZABADSÁG melletti tüntetésre, ám az MTI nem adta azt ki.

Íme a közlemény, amitől becsokiztak az Orbánista nyalonconk:

Sajnos afelől ma már senkinek nincs kétsége, hogy az Orbán-kormány legnagyobb ellenségei a tudás és a szabadság. Véleményünk szerint az, amit a Fidesz a médiával és az újságírással művel önös érdekei miatt, egyszerűen gyáva és gusztustalan.

A Jobbik ezért fontosnak tartja, hogy ma este minél többen találkozzunk az Index székházánál. Mutassuk meg, hogy nem félünk, mutassuk meg, hogy bármilyen alantas eszközhöz is folyamodik a kormány, a magyar népet nem lehet elhallgattatni!
A Jobbik Magyarországért Mozgalom „Csak egy gyáva ember fél az igazságtól – tüntessünk együtt a sajtószabadságért!” kezdetű közleményét a következő érvelésekkel dobta vissza:

Nem sértheti a közmédia szervezeteinek jó hírét és üzleti érdekeit, nem irányulhat a közmédia bármely szervezete vagy annak munkavállalója ellen. Nem mozgósíthat konkrét politikai akcióra, tüntetésen, vagy bármely rendezvényen történő részvételre, illetve adománygyűjtésre, bojkottra.

Magyarul akkor faja az Orbáni hírgyárnak egy közlemény, ha szépen be nyilinyaliznak Vityának szánalmasak!

Amúgy a tüntetés már megy, erről itt írtunk részletesebben!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here