A Hír Hugó is beszámolt arról, hogy távozott az ATV-től a népszerű műsorvezető  Veiszer Alinda, most arra is fény derült mik lehettek a pontos indokok, íme:

A műsorvezetőnő maga mondott fel a csatornánál, a Blikk szerint szakmai okok állnak a háttérben.

A lap úgy tudja, Alinda egyszerűen nem érezte jól magát abban a rendszerben, amelyet egy reggeli beszélgetős műsor jelent.

Egyszerűen nem passzolt, és ezt nemcsak a csatorna vezetősége, de ő maga is érezte. Kipróbálta, nem működött, és nem akart tovább szenvedni valamiben, amiben nem érzi jól magát – árulta el egy bennfentes.

A műsorvezetőnő Facebook-bejegyzése is egybecseng ezzel, ott így összegezte az ATV-nél töltött időszakot:

1. Nem lehetetlen 5 előtt kelni.

2. 7 percet interjúzni ugyanannyi készülés mint 40 percet, csak a végén az ember mindig elégedetlen marad.

3. László Pál a világ egyik legjobb politikai-közéleti szerkesztője, akivel remek volt esténként a teraszon átdumálni a műsorokat. És hiába készültem már addigra sokat, mindig volt egy új szempontja.

Köszönet a színes cipőkért, a vidám és profi reggeli asszisztenciáért , és hálás vagyok a rendezőnek, aki a rendezői székből volt a partnerem, biztonságban éreztem magam vele.

Nagyon izgalmas kaland volt, sok tanulsággal. Köszi ATV!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here