Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Index körül kialakult helyzet a hírességeket is megmozgatta. Már többen is kiálltak a lap mellett, Hír Hugó is leközölte többek között Fluor Tomi vagy épp az Erdély legnagyobb hírportáljának a kiáltást.

Már azon is felsziszenhte az értő olvasó, hogy Erdély legnagyobb hírportálja a Transindex.ro egy igen kemény hangvételű publicisztikába állt bele Orbánékba az Index kicsinálása miatt, azonban most újabb nem várt helyről kapott támogatást az Index távozó csapata:

A Fidesz közeli propaganda TV, a TV2 ismert műsorvezetője, Till Attila sem maradt csendbe: az Instargamján adott hangot a véleményének az Index bezúzása kapcsán:

“Minden reggelem így kezdődött eddig: kávé, Index. Aztán a többi. Miközben utáltam, hogy az utóbbi években szerintem következetesen nem írtak semmi jót azokról a műsorokról, amikben szerepeltem, vagy akár egy szót se, a filmes ízlésükkel sokszor nem értettem egyet.

DE!!!!! Akkor is olvastam ezt az újságot, mert sok szempontból kikerülhetetlen volt. Ez volt az egyik olyan fontos lap nekem, ahonnan tájékozódni akartam! Nagyon nem jó, ami az Indexszel történt, remélem sikerül együtt maradniuk és csinálni egy másik Indexet! #legyenmásik” – írta bejegyzésében Tilla.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here