A tegnap a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy nem sikerült Fideszéknek egy adminisztratív trükközéssel kigolyózni teljesen a tiszaújvárosi időközi választásról az ellenzék közös jelöltjét. Ma pedig példátlan szolidaritásról tettek tanúbizonyságot az ellenzéki pártok.

Nagyon fontos időközi választást tartanak Tiszaújvárosban, hiszen a Fidesz kétharmadja a tét. Az ellenzéki pártok előzetesen megállapodtak arról, hogy ezen a választáson a Jobbik jelöltje mögé fognak felsorakozni.

Az Alfahír számolt be róla pénteken, hogy a Kúria kora délután egy igen csak dodonai döntést hozott, aminek kb az a lényege, hogy bár Bíró László, az ellenzéki pártok által támogatott közös jelölt indulhat majd a választáson, de a neve mellett nem lehet ott majd a szavazólapon a Jobbik logója.

Furcsa döntés, hiszen a jelöltet nem golyózták ki, csak a pártját. Most a Jobbik elnöke egy példátlan bejelentést tett, miután jobbikos jelölt nem lehet bíró: az összes többi ellenzéki párt a nevére veszi a jelöltet.

Ahogy Jakab Péter szombati Facebook-posztjában fogalmaz: Bíró Lászlót az összes többi ellenzéki párt hivatalosan is jelöli, a Jobbik pedig aktivisták százaival fogja győzelemre segíteni az ellenzéket és Bíró László.

Maradjunk annyiban, hogy így kell csinálni, hiába mesterkedik a Fidesz, olyan erős bajtársi szövetségben kell, hogy legyen az ellenzék, ha az egyiket betámadják az összes többi párt, ott van és segít! Le a kalappal!

A propaganda média tudatosan egy civakodó ellenzék képét igyekszik bemutatni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a valóságban erős bajtársi szövetség jött létre a Fidesszel szemben!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here