Lökdösődésig fajult a vita a parlamentben, 4 fideszes képviselő ugrott fel, hogy megakadályozzák a Jobbik elnökét, hogy egy zsák krumplit adjon Orbánnak.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke az azonnali kérdések órájában Orbánon a csalásra utaló jeleket kérte számon a borsodi időközi választás kapcsán, azzal szembesítette Orbán Viktort a parlamentben, hogy megvásárolt és megfélemlített szavazókra nem lehevit sikeres országot építeni. (Ezekről a csalásokról itt írtunk és a videó megtekinthető)

Orbán viszontválaszában szánalmasnak nevezte, hogy Jakab korábban a két harmad lebontásáról beszélt, ehhez képest lemaradt a fideszes Koncz Zsófiával szemben. A Gyalog galopp kéz és láb nélküli fekete lovagját felhozva úgy fogalmazott: “egyezzünk ki döntetlenben”.

Jakab a második viszontválaszban azt mondta, folytathatja Orbán nyugodtan a gyűlölködést, arra az ellenzék összefogással, a megosztásra egységgel, és 2022-ben egyszer és mindenkorra véget fognak vetni a Fidesz “krumplikirályságának”.

“ÉS HA MÁR KRUMPLI, MINISZTERELNÖK ÚR, A BORSODIAK EZT KÜLDIK ÖNNEK, ÉS AZT ÜZENIK, HOGY ESZÉBE NE JUSSON MÉG EGYSZER EZZEL MEGALÁZNI ŐKET” – mondta Jakab, egy zsák krumplit feltartva, amit aztán “vissza a feladónak” címzéssel megpróbált odavinni Orbán asztalához,  közben több fideszes képviselő is felugott, köztük Kocsis Máté frakcióvezető és Kövér László házelnök azonban útját állta.

Jakab  megpróbálta Orbán asztalára tenni a zsákot, a fideszesek azonban megakadályozták ebben, fizikálisan is visszatartva tőle, Kövér László még vállon is lökte az ellenzéki vezetőt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék 4 mentek rá az ellenzéki vezetőre, csak hogy megakadályozzák, hogy Orbán asztalára egy zsák krumplit letegyen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen szintre süllyedtek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).