Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke Facebookon számolt be arról, hogy Kövér László házelnök teljesen begőzölt ma is a parlamentben.

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, hétfőn Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy zsák krumplit szeretet volna átadni Orbán Viktornak, ám 4 fideszes képviselő elé ugrott  az ellenzéki politikusnak. Köztük Kövér László is, aki vállon lökte Jakabot.

Bár az eset 3 napja történt Kövér László még mindig idegállapotban van miatta, legalább is ez derül ki Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnökének beszámolójából:

Az ön büdös bunkó frakcióvezetője… odanyomul a miniszterelnök elé…”  Ez a fennkölt mondatrész Kövér László szájából hangzott el a Házbizottság mai ülésén Jakab Péterről, a Jobbik frakcióvezetőjéről.- írja Szabó

Majd a politikusnő arról ír, hogy ez annak a házelnöknek a szájából hangzott ez el, aki oly gyakran hivatkozik a Ház úgynevezett méltóságára. Kövér, aki ezek után még egy kirohanást is rendezett, amiért az ellenzéki képviselők nem állnak fel neki a parlament üléskezdésekor, úgy érzi, megengedheti ezt a hangnemet egy megválasztott képviselővel szemben.

Szabó Tímea arra is kitér, hogy eddig leginkább a nők megvetéséről ismert Kövér újabb álságos arcát mutatta meg. Remélem, soha többet nem hallom tőle azt, hogy a Ház méltóságára hivatkozik, és egyben kérdezem: milyen szankcióval sújtana egy ellenzéki kélviselőt, ha ugyanezeket a szavakat használná rá vagy Orbán Viktorra? Ugye ugye.. Szégyellje magát, házmester úr!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Kövér László olyan idegállapotba került, azért mert Jakab krumplit akart adni Orbánnak, hogy napok óta dúl-ful, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Kövér teljesen begőzölt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).