Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz-közeli Mathias Corvinus Collegium Alapítvány újabb és újabb állami ingatlanokkal gyarapodik, köztük egy révfülöpi kastéllyal is. Ezzel kapcsolatban annyi tudható, hogy fiatalok oktatására alkalmas gyermektábort akarnak kialakítani, ami nem annyira megnyugtató hír, mivel a napokban derült ki, hogyan is működtetnek a fideszesek egy papíron gyermektáborként üzemelő kastélyt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biriben ugyanis a fideszes polgármester és az önkormányzati képviselőként dolgozó fia uniós pénzből építtettek fel egy papíron ifjúsági szálláshelyként működő kúriát. Azonban a gyermektáboroztatásnak nincs jele, csupán annak, hogy a 35 milliós uniós támogatásból egy bulizásra használt luxuskúria született.

Újabb példa arra, hogy miért nem akarja a Fidesz, hogy feltételekhez kössék az uniós pénzek kifizetését és miért rettegnek a fideszesek az Európai Ügyészségtől, hiszen az ehhez hasonló visszaélések jellemzik a kormány tevékenységét.

Mivel uniós forrásról van szó, ezért az MSZP az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul a Biriben található fideszes luxuskastély ügyében.

Az MSZP szociáldemokrata pártként elkötelezett amellett, hogy 2022-ben a kormányváltó szövetség többi tagjával közösen helyreállítsa a jogállamot. A Fidesz önkényuralmi, egy szűk elit érdekeit szolgáló rendszere helyett mi egy demokratikus, szociálisan érzékeny és igazságos, egyben környezet– és klímatudatos Magyarországot akarunk létrehozni.

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az ország egyik legszegényebb részében, az alig több mint ezer lelket számláló Biriben néhány éve kinőtt a földből egy kúriának nevezett épület. Amit, hogy-hogy nem a helyi fideszes polgármester fia kupakolt össze EU-s lóvéból is.

A kúria még az önkormányzat 2015-ös közleménye szerint is azzal a fő céllal épült, hogy abban 30 férőhelyes ifjúsági szálláshelyet alakítsanak ki, ennek ellenére a kúria weboldalán sem és közösségi oldalin sem lehet nyomát lelni arról, hogy a Nyírség értékeit kutató diákcsoportok  szállnának meg  itt.

A 444 helyi forrásai szerint a kúriában folyamatosan zakatol  viszont a bulivonat, luxusautók váltják egymást a tágas parkolóban, az influenszereken és B-listás celebeken kívül gyakori vendégek a környékbeli fideszes politikusok is.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: