Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gulyás Gergely, Fideszék egyik főminisztere tegnap a Polgári Mulatóban tartott rendezvényről eléggé cinikus mondatokkal kommentált a Színművészetis diákok hatalmas tüntetését azt mondta: ő nem hiszi, hogy ma az ország ötven legfontosabb ügyében benne van az, amiért tízezrek vonultak utcára.

Ahogy a Hír Hugó már tagnap beszámolt róla hatalmas diáktüntetés volt tegnap a fővárosban. A tüntetők menete fél 5 után indul elől a Műegyetem elől. Folyamatosan érkeztek az emberek. A  tömeg hatalmas volt az Urániától az Astoriáig ér.

Mindeközben Gulyás Gergely, Fideszék egyik főminisztere tegnap a Polgári Mulatóban tartott rendezvényről eléggé cinikus mondatokkal kommentált a Színművészetis diákok hatalmas tüntetésé:

Ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyét illeti, mi jó érzéssel nézzük a történéseket. Sohasem gondoltuk volna azt ugyanis, hogy egy elég belterjes balliberális klikk, az államot és a polgári kereszténydemokrata kormányt szeretné maga fölött felügyelőnek. (…) Én örülök annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk – így értékelte a mulatóból Gulyás Gergely a tüntetést.

Arra, hogy az SZFE mellett demonstrálók és a tiltakozó hallgatók nem ismerik el legitimnek a kuratóriumot, kifogásolják, hogy a Vidnyánszky Attila vezette testület csak olyan emberekből áll, akiket ők nem támogattak, és ez eléggé egyoldalú irányítást tesz lehetővé az SZFE-n, a Miniszterelnökséget vezető miniszter “a művészet szabadságából” indult ki.

Aztán ezúttal is megismételte, hogy a kurátorok mind a művészeti filmvilágból, színházi világból érkeztek, és a tehetségükhöz, hozzáértésükhöz nem férhet semmilyen kétség.

Majd Gulyás Gergely azt mondta, ő nem hiszi, “hogy ma az ország ötven legfontosabb ügyében benne van a Színház és Filmművészeti Egyetem ügye”. Ez nemcsak valamilyen sajátos politikai szempontból nézve, hanem az emberek mindennapjait nézve is ez így van – állította.

Arra a kérdésre, hogy október 23-a van, és a színművészetisek szerint piros-fehér kokárdát kell hordani, és átpolitizálódott a megemlékezés, a kormány ellen szól, Gulyás Gergely a kokárda színeire reflektálva ironizálva megjegyezte: “az ellenzéki javaslatok között az egy jó irányba tett lépés”.  De az igazi az lenne, ha csak vörös kokárdát hordanának – tette hozzá.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: