Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Berki Krisztián, a Fidesz érdekében elindult, csúnyán leszerepelt főpolgármester-jelölt pártot alapít és mind a 106 választókerületben jelöltet állítana 2022-ben, mindennek a csodálatos bejelentésnek nem más, mint az ATV add teret méghozzá ma este.

Pártot alapítottam, jelenleg bejegyzés alatt áll – jelentette be Berki Krisztián az ATV #Bochkor ma este adásba kerülő részének felvételén.

Arra a kérdésre, hogy mindezt a 150 milliós állami támogatás miatt teszi-e, a celeb azt válaszolta, hogy „most már kicsivel több” az állami támogatás. Elmondta ugyanakkor: tervei szerint leendő pártja mind a 106 egyéni választókerületben képviselőjelöltet indít 2022-ben.

Arra a kérdésre, hogy mi a pártalapítással a célja, Berki Krisztián a műsorban azt válaszolta: bejutni a parlamentbe. Hozzátette: bízik abban, hogy az ehhez szükséges kb. 270 ezer szavazatot össze tudják szedni.

A herevasalásáról és más botrányos ügyeiről elhíresült Berki Krisztián a Fidesz közeli TV2 korábbi celebje, a Fidesz-világ luxusmedencéinek díszletei között 2019-ben jelentette be, hogy elindul főpolgármester jelöltnek. Ezen a választáson csúnyán leszerepelt: még 1 százalékot sem ért el, és csupán 4000 szavazatot kapott a 2 milliós városban.

Berkit 2019. májusában, amúgy egy autóbalesete után most rabosították,  még 2018-ban egy Bentley-vel Párkányból tartott hazafelé, amikor megelőzte a BKK buszát, majd utána jobbra akart befordulni. Csakhogy a busz hátulról nekiment, összetörte a 70 millió forintos luxusautó farát.

De most tavasszal is mindenki dobhatott egy hátast, ugyanis a legnagyobb adótartózók listáján tűnt fel a Fidesz érdekében indult kamujelölt. 2020. márciusában adta ki a NAV a  legnagyobb adótartozók listáját, közöttük feltűnt Berki Krisztián neve is.

Berkinek a kampányban is sikerült igazán remek mondatokat mondani, mint például  egy inget egyszer vesz föl, utána kidobja vagy kampányhoz szükséges energiája megvan, és, ahogy fogalmazott, a susogó húszezresek is belevándorolnak a zsebébe.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék olyan mélyre süllyedtek, hogy egy ilyen embert szabadítanak rá a magyar politikára, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán mire nem képes a hatalmáért.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: