Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egyre többen elégelik meg Orbán Viktor tétlenkedését a második hullámban, most tanárok indítottak internetes aláírásgyűjtést a gyermekek, a családok és maguk védelmébe, azt követelik, hogy az alsó tagozat kivételével zárjanak be az iskolák.

Pedagógusok indították azt az online petíciót, amelyben a felsőoktatási intézmények, középiskolák és általános iskolai felső tagozatok bezárását, tehát a digitális oktatásra való átállást követelik.

Az intézkedés szerintük a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása miatt szükséges, mint írják, “diákjaink, tanáraink és családjaik életének megóvása érdekében.”

Mint korábban írtuk, a további szigorításokat, beleértve az iskolabezárást egyre többen támogatják a Fideszen belül is, de a kormány egyelőre kitart amellett, hogy “az országnak működnie kell”, és mindenáron próbálják elkerülni a digitális átállást.

A Pedagógusok Szakszervezete korábban már kérte, hogy biztosítsák a tanárok rendszeres tesztelését, a veszélyeztetett pedagógusokat pedig mentesítsék a munkavégzés alól. A kormányzat mindkét kérést elutasította.

A propaganda média nem fog beszámolni, hogy már egyre többeknek van elegük Orbán Viktor tétlenkedéséből, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa: Orbánnak mára fontosabb lett a gazdasági érdekek, mint az emberek épsége.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: