Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyenlőre még nem tudni, hogy egy csúnya elszólásnak vagy az Orbán-Putyin nagy barátság végszelének lehettek tanúi tegnap este a HírTV Troll című műsorában a nézők, de egy biztos Fideszék egyik véleményvezére Kacsóh Dávid egy lapon említette Putyint és az észak-koreai diktátort

Természetesen Fideszék még mindig George Clooney kijelentésein pörögtek a Hír TV-ben. A beszélgetésben a műsorvezető felidézte Clooney szavait, aki azt mondta, ha a gyűlölet mibenlétére gondol, akkor Bolsonaro brazil elnök és Orbán Viktor jut eszébe.

Kacsóh Dávid azután szólt közbe, hogy a műsorvezető kérdező felvetésként megjegyezte, hogy Orbán és Bolsonaro az a két személy akivel lehet érzékeltetni milyen utálkozás van a világon.

Erre a felvetésre reagált tehát Kacsóh azzal, hogy sem Kim Jong Un (észak-koreai diktátor), sem Putyin nem jutott eszébe? Amire a műsorvezető csak annyit mondott: ez adekvát válasz lenne.

Ebből a pármásodperces kis elszólásból azért sok érdekes kérdés felmerül. Például az, hogy ha tényleg úgy gondolják a Fideszék, hogy Kim Jong Un és Putyin akivel lehet érzékeltetni milyen utálkozás van a világon, akkor miért nem háborodnak fel hogy az egyik szereplővel Orbán igen szoros barátságot ápol?

Nem emlékszem egyetlen egy olyan jobboldali publicisztikára, amely megjegyzett volna bármi negatívat is egy-egy Putyin-Orbán találkozó után, de arra igen, hogy orosz propagandát gond nélkül veszi át a Fidesz-média.

Mindenféleképp furcsa, hogy a Fidesz TV-ben Orbán haverját a világ legdurvább diktátorával egy lapon említik és ezt senki nem igazítja ki. Így az sem kizárható már, hogy új szelek fújnak és véget ért a Orbán Putyin nagy barátság.

Erre utalhat az is, hogy ahogy a Hír Hugó is megírta Orbán diplomáciai botrányba keveredett Oroszországgal még október végén, akkor egy szobor avatás kapcsán elmondott beszéde miatt, az orosz külügy kvázi történelem hamisítással vádolta meg a Fidesz első emberét.

Az ügy szempontjából azonban teljesen mindegy, hogy mi is van Kacsóh Dávid elszólása mögött így is gáz, meg úgy is gáz.

Egy dolog biztos, hogy most kibukott Fideszék mit gondolnak Putyinról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa milyen álszent egy bagázs osztja az észt nekünk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: