Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt arról, hogy Fideszék legújabb okostojásának Demeter Szilárdnak, miniszteri biztosnak sikerült egy igen csak alja írást megejteni az Origón. Egy nap alatt kijelenthető, hogy az írásból már nemzetközi botrány lett. A Mazsihisz kijelentette, hogy  Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen és megbocsáthatatlan. Közben reagált az izraeli nagykövetség és American Jewish Committee (AJC) nevű amerikai zsidó szervezet közép-európai egysége, megszólalt az inkább Fidesz holdudvarhoz sorolt Köves Slomó és a a Nemzetközi Auschwitz Bizottság is. Bajnai Gordon pedig az állami vezető távozását jelzi.

Tovább dagad a botrány Demeter Szilárd botrányos írása kapcsán. Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen, 75 évvel Auschwitz után egy állami intézmény vezetőjétől pedig megbocsáthatatlan – írja Demeter Szilárd szombati megnyilvánulására reagálva a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz).

Ahogy arról beszámoltunk, a  Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója az Origón megjelent véleménycikkében arról értekezett, hogy voltaképpen „Európa Soros György gázkamrája”, maga Soros pedig „a liberális Führer, a „liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint Hitlert a sajátjai”.

A Nemzetközi Auschwitz Bizottság (Internationalen Auschwitz Komitees) elnöke, Berlin Christoph Heubner szerint Demeter kirohanása egy új mélységet jelent a magyarországi antiszemita, Európa-ellenes kampányban, ami nem csak a magyar holokauszt-túlélők számára visszataszító.

Bajnai Gordon is megszólalt az ügyben, nyílt üzenet küldött a Facbookon Orbán Viktornak:
Miniszterelnök úr! Az Ön kormányának miniszteri biztosa, egy állami intézmény vezetője, Demeter Szilárd a tegnapi napon a következő nyilatkozatot tette közzé.

Amennyiben Demeter Szilárd még hétfőn is az Ön kormányának tisztviselője, akkor ezt a nyilatkozatot nyilván mi magyarok, és az egész világ a magyar kormány álláspontjának tekinti majd. Ha így lesz, én – sokakkal együtt – Ön helyett is szégyenkezni fogok hazám és a magyarok nevében. Ne legyen így.- írja Bajnai Gordon

Közben a Fidesz közelinek tartott Köves Slomó is megszólalt, akit a Telex keresett meg, a cikkel kapcsolatban:

„Demeter Szilárd „eszmefuttatása” ízléstelen és méltatlan. Lehet Soros György politikai aktivitásával és üzleti tevékenységével egyet nem érteni és vitatkozni, de személyét Hitlerhez és tevékenységét a gázkamrákhoz hasonlítani nehezen tekinthető többnek otromba provokációnál. A fennálló világrend érvényes konzervatív kritikáját adni nem csak lehetséges, de szükséges is. Konzervatívnak lenni azonban egyebek mellett annyit is tesz, hogy pontosan tisztában vagyunk azokkal a nyelvi keretekkel, melyeknek határait nem lépjük át, nem mossuk el. Nem vulgarizáljuk azt, amit nem lehet vulgarizálni”

A propaganda média mélyen hallgat Fideszék okostojásának aljas írásáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa kiket szabadít rá az országra Orbán.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: