Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, még csak vasárnap jelentették be az ellenzéki pártok, hogy eldőlt közös listán indul mindenkil 2022-ben a Fidesz ellen. Két közvéleménykutató cég számai pedig most azt mutatják: pépé is veri a közlista az Orbán-pártot.

A Závecz Research kutatása szerint a biztos pártválasztók között az ellenzéki közös lista 7%-kal megelőzné a Fidesz-KDNP-jét, ha most lennének a választások.

A Závecz kutatásához hasonlóan az Idea intézet szerint is a DK az ellenzék legnagyobb pártja, őket követi a Momentum és a Jobbik, de egyelőre egyik sem tudta becsatornázni a Fidesztől elpártoló szavazókat.

Közös lista, 106 közös egyéni jelölt, közös miniszterelnök jelölt – immáron hivatalosan is a Jobbikkal a csatasorban. Megállapodtak abban is, hogy minden jelöltet átvilágítanak és vállalják a közös kormányprogram végrehajtását. Programjuk között van hogy, Magyarország csatlakozik az Európai Ügyészséghez, új alkotmányt és új választási törvényt fogadnak el valamint hogy közvetlen köztársasági elnök választást tartanának.
“Nem lehetnek olyan jelöltek egyik pártnak sem a jelöltjei, akiket korrupciós bűncselekmény miatt vagy egyéb dolog miatt nem tartunk alkalmasnak rá.” – mondta Fekete-Győr András.

Az ellenzék ígérete szerint, legkésőbb 2021 október 23.-áig döntenek a 106 egyéni jelöltről, illetve a közös miniszterelnök személyéről.

A propaganda média nem fog beszámolni a Fidesz háttérbe szorulásáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, az embereknek már elegük van Orbán Viktor csapatából.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: