Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Igazi főfideszeshez méltó gyűlölködéssel zárta 2020-at Kocsis Máté, akinek a tavalyi évben az egyik legnagyobb tette az volt, hogy a járvány helyzetben azzal büszkélkedett el, hogy a választókerületében található Józsefvárostól megvontak egy csomó állami támogatást.

Kocsis Máté, főfideszes egy igaz Gyurgyány- gyűlölködéssel zárta a 2020-as évet. A fideszes a DK elnökét veszélyes politikai figurának gondolja. Olyan embernek, aki egy nemzetpusztító és velejéig romlott gondolatiságot állított kormányzása középpontjába. Aki a pártállami diktatúrából magukat átmentő funkcionáriusok és a kétes múltú Apró-család segítségével a rablóprivatizáció idején gátlástalanul sétált át a nagyon kevesek számára nyitva lévő ajtókon, így téve szert milliárdos magánvagyonra.

Közvagyonból. Olyan embernek, aki bárkin és bármin átgázol a hatalom megszerzéséért, hívják azt Medgyessy Péternek, erkölcsnek, vagy felelős költségvetési gazdálkodásnak. Önzése, kivagyisága, felsőbbrendűségi tudata magyar emberek százezreinek munkahelyébe és eladósodásába került, 2006 őszén pedig volt olyan, akinek a szeme világába.

Gyurcsány az, aki a hatalom megtartásáért belehazudott honfitársai szemébe, majd Őszödön el is büszkélkedett vele, majd miután mindez napvilágot látott, rájuk is lövetett, és engedte a lovasrohamot, viperát használni ellenük. Akkor patakokban folyt a vér Budapest utcáin. Olyan embernek, aki manapság is az alvilággal szövetkezik ellenfelei lejáratására – ahogy kormányzása idején is tette -, aki most is szürkezónás adatgyűjtő céget működtet. A hatalomért. Ez az ő jogállamisága, amiért felesége az EP-ben aggódni szokott.

Nem bánom, hogy többször megbukott. Többször, de még nem elégszer. Újra mocorog, szervezkedik, “jövőt” épít. Magyarország többsége már jónéhányszor összefogott ellene, és 2022-ben újra össze fog! Azok, akik most beálltak az általa kitalált, hirdetett, és vezetett baloldali pánikkoalícióba, történelmi bűnt követnek el.

Ők azok, akik a pénzért és a hatalomért bármire képesek. Még Gyurcsány újbóli hatalomba segítésére is. Tehát mindenre. Ők azok, akik a demokrácia felszámolásáról hazudoznak, miközben saját szavazóik többé már nem választhatnak szabadon pártjaik közül, ugyanis azok nem indulnak a választáson, csak Gyurcsány pártjának tagszevezeteiként.

Mondjuk egy fideszestől mit is várjunk, ők így kívánnak békés új évet…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: