Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Arra, hogy mekkora fejetlenség és a káosz Orbán Viktor legutóbbi sajtó megnyilvánulása is rávilágít. Konkrétan kiderült, hogy Orbán Viktor azt se tudja, hogyan működik az oltásbeadás. Annyira hülyeséget beszélt, hogy a minisztérium volt kénytelen cáfolni a miniszterelnököt.

Ahogy a Hír Hugó is megírta Orbán Viktor pénteken azt mondta, hogy az oltóponton közlik az emberekkel, hogy épp milyen vakcinát tudnak adni nekik, ha azt nem fogadják el akkor mehetnek haza, azt majd egyszer sorra kerülnek:

“Amikor valaki elmegy az oltópontra – akik regisztráltak, azokat oltjuk be – ott közlik vele, hogy milyen vakcinát tudnak neki adni. És ha nem kell, akkor nem fogadja el, hanem elmegy a sor végére, és ha van olyan vakcina, amilyet szeretne, majd ismét értesíteni fogjuk”- mondta Orbán Viktor a vakcinákról a pénteken Andrej Babis cseh miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatóján.

Az ATV Híradója megkereste az illetékes misztériumot az EMMIT, a minisztérium válaszából kiderült, hogy Orbán azt se tudja mi van, az oltásra várakozókkal már az értesítéskor közlik, milyen vakcinával tudják épp oltani őket:

„Az értesítéskor arról is tájékoztatást kapnak, hogy a számukra kijelölt oltóponton milyen oltóanyag áll rendelkezésre. A vakcina típusáról helyben is tájékoztatást kap, ha valaki nem olvasta volna el figyelmesen az értesítést.” – írta a minisztérium válaszában.

Azt is leszögezték, hogy “aki nem fogadja el a számára biztosított időpontban elérhető vakcinát, az országba érkező vakcinaszállítmányok függvényében később újra kap majd értesítést.”

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: