Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy egy hatalmas hazug kutatással rukkolt elő a Fidesz, hogy beavatkozzon az ellenzéki előválasztásba. Azonban sajnos a DK nem hogy bemutatta volna, hogy hazudik  már megint az Orbán-párt, inkább felhasználta a Fidesz-propagandát, hogy lejárassa Karácsony Gergelyt.

Ismét felvetődik a kérdés, hogy vajon sérülhet-e az ellenzéki etikai kódex azzal, hogy egy a Demokratikus Koalíciót támogató Facebook-oldal továbbra is azon van, hogy lejárassa az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket. Ezúttal Karácsony Gergelyről posztoltak- írja az Index

Most a Fidesz által kreált hamis kutatást használta fel a DK, sajnos ez nagyon nem egy helyes magatartás. Bár verseny van az ellenzéki pártok között, de a DK-nak kutya kötelessége lenne  a fideszes lejártó hazugságokkal szemben megvédeni ellenzéki társát, jelen esetben Karácsonyt. Pont úgy, ahogy legutóbb Karácsony ált ki Gyurcsány mellett.

Amúgy nem ez az első esett, amikor a  DK miniszterelnök-jelöltjét, Dobrev Klárát támogató lap korábban olyan hirdetésekre is százezreket költött, amelyekben Jakab Pétert, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjét vagy Fekete-Győr Andrást, a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét kritizálták.

Karácsony Gergely is megszólalt az ügyben, az Instagramra kiposztolt videóban szólt vissza az ellene a fideszes kormányszervként működő Századvég adatait felhasználva kampányoló Demokratikus Koalíciónak.

“Mielőtt nagyon bedurvulna az ellenzéki előválasztási kampány, szerintem érdemes néhány cölöpöt leverni. Az például szerintem nem oké, hogy a DK fizetett hirdetésben tolja a Századvég – értitek a SZÁZADVÉG – kutatását arról, hogy OV mennyire verhetetlen az ellenzéki jelöltek és főleg általam. Szerintem a Századvégre ne hivatkozzunk és ne terjesszünk valótlan információkat.” – fogalmazott Karácsony.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: