Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hogy mennyire nem volt hatékony az a tüntetési fesztivál hullám, amit a Kutyapárt és a Momentum bemutatott, leginkább a mai időközi választások mutatják meg. Még az ellenzéki városban is a Fidesz jelöltje nyerte az időközi választásokat.

A héten jelentett be brutális megszórásokat az Orbán-párt, tacsra vágtak sok százezer kisvállalkozót és a rezsi számla is jelentősen emelkedni fog jó pár háztartásban.

Ennek ellenére a mai időközi választásokon, még  az ellenzéki városokban is, a Fidesz hozta el a mandátumot. Esztergom, Szentendre, Salgótarján, és Mezőtúr tartottak időközi választást.

Esztergomban 1. választókerületében született a legnagyobb arányú Fidesz győzelem. Itt csupán a Mi hazánk indult a Fidesszel szemben. Az Orbán-párt 86 százalékot kapott, míg a Mi hazánk csupán csak 14 százalékot ért el.

Ennél sokkal nagyobb fejvakargatást kell, hogy okozzon a szentendrei időközi végeredménye az ellenzéki vezetők körében. Ugyanis a Pest megyei kisváros ellenzéki vezetésű. A Fidesz Szentendre 10 vk-jban 65 százalékot vert az ellenzéki jelöltre, aki 28 százalékot kapott. Itt volt Kutyapárti jelölt is, aki 31 darab szavazatával az utolsó helyen végzett.

Mezőtúron is a Fidesz jelöltje szerezte meg az első helyett 57 százalékos eredménnyel, míg az ellenzéki jelölt 37 százalékot kapott. Mezőtúron polgármestert választottak.

Szintén nem lehet nyugodt az ősbalos salgótarjáni 7-es választó kerület eredményei láttán sem semelyik ellenzéki politikus. Itt bár kikapott a Fidesz de csak egy hajszállal. Az ellenzék 44 százalékot kapott az Orbán-párti jelöltje pedig 43-t. Azonban itt volt Mi hazánkos induló is, aki 10 százalékos eredményt ért el.

Pont ma írtunk itt a Hír Hugón arról, hogy mennyire nem sikeres az új generációs ellenzék fellépése a KATA és a Rezsi tiltakozások során. Érdemes elolvasni.

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: