Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pontosan nem tudni, hogy mi folyik a Fidesz világ belső bugyraiban, de hullanak a fejek. Ahogy a Hír Hugó is megírta, Palkovics László, Vitézy Dávid és Tarlós István maguk mondtak fel, közben Orbánhoz közelálló ügyvéd feloszlatna egy Fidesz szervezetet és most újabb hír jött egy fontos államtitkár felmentéséről. 

Az elmúlt napokban sorra jönnek a hírek fontos Fidesz-vezetők távozásáról. A sor múlt héten Palkovics László technológiai és ipari miniszter váratlanul lemondásával kezdődött, sokat elmond a mostani magyar médiaállapotokról, hogy mai napig nem tudjuk a távozás pontos okát.

Őt Vitézy Dávid közlekedési államtitkár követte hétfőn, aki már azzal legalább megtisztelte a nagyérdeműt, hogy valami kamu dumát eltolt, hogy miért is áll fel. Szintén otthagyta a MÁV-nál betöltött vezető tisztségét Tarlós István. Érdekesség, hogy volt főpolgármestert 2 hete nevezték ki újra a MÁV igazgatótanácsába, furcsa hogy ezek után ráébredt, hogy igazából nagyon elfoglalt.

A pontos indokokat annak a hír kapcsán sem lehet tudni, ami szintén tegnap jelent meg, hogy Orbán Viktor ügyvédjeként emlegettet Bajkai István kezdeményezte a Fidesz  Budapest VI. és VII. kerületét magába foglaló szervezet feloszlatását.

De velük nem zárult be a távozók sora, ugyanis Novák Katalin köztársasági elnök Orbán Viktor javaslatára felmentette Maróth Gáspárt, a Honvédelmi Minisztérium (HM) védelempolitikáért és védelmi fejlesztésekért felelő államtitkárát a megbízatása alól november 15-i hatállyal – áll a Magyar Közlönyben, amit a Telex vett észre elsőként.

Maróth az első Fidesz-kormány idején Orbán személyes tanácsadójaként dolgozott, 2000-2001-ben a Nemzeti Egészségügyi Tanács titkára, 2001 és 2003 között az Országos Népegészségügyi Program vezetője volt.

2018 és 2022 között védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztosként dolgozott, az ötödik Orbán-kormányban védelempolitikáért és védelmi fejlesztésekért felelős államtitkári posztot kapott a Szalay-Bobrovniczky Kristóf által vezetett HM-nél.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: