Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma volt a Sargentini-jelentés vitája a parlamentben. Tóth Bertalan az MSZP elnöke vezérszónoki felszólalásában elsőnek lecsapta azt a magas labdát, amit Orbán Viktor távolléte dobott fel.

Orbán Viktor nem volt jelen a parlamentben a Sargentini-jelentés vitájakor, biztos indul az újabb repülő, az újabb meccs nézésre, jegyezte meg Tóth Bertalan az MSZP elnöke vezérszónoki hozzászólásának legelején.

Majd Tóth azt is elmondta, hogy Orbán csak használni akarja a migrációs válságot és nem megoldani. Ezután hosszasan kezdte el sorolni azokat a bűnöket, melyeket a Fidesz elővett és elfedd a migrációval.

Az MSZP elnöke beszéde alatt, egy ponton síri csend lett a parlamentben. Tóth a következőt mondja. Hazugság ami a Sargentini- jelentésben van? Akkor tegyék meg, mondják a szemébe azoknak a devizakárosultaknak, akinek már több éve nem oldották meg a problémáikat, amíg önök luxuskastélyokat vásárolnak, barátjaik vadászkastélyokban töltik az időt, addig embereket utcára tesznek.

(A hátborzongatóan kemény jelenet 6:40 környékétől látható)

Úgy látszik a kilakoltatások a Fidesz gyenge pontja, hiszen kísértetiesen hasonló jelenet zajlott le pár hete a parlamentben. Akkor Szabó Tímea a Párbeszéd frakcióvezetője sorolta hosszan a Fidesz bűneit, s amikor a kilakoltatásokról kezdett el beszélni, lesütött szemmel csendben hallgatták a Fidesz képviselői.

Természetesen a propaganda TV-k nem fogják leadni, azt ahogy Tóth Bertalan kiosztja a Fideszt ezért arra kérünk, hogy oszd meg, hogy más is lássa ezt a hátborzongató jelenetet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here