Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Brutális mértékű leépítésről ír a Mérce a Fidesz-propaganda csatornájánál, információk szerint a Hír TV a munkavállalóinak 90 százalékától válik meg, de az Echo TV-től is sokan repülnek.

Tovább folytatódik a fideszes médiaportfólió racionalizálása, nem rég a Magyar Időket  Magyar Nemzetté keresztelték át, illetve a Hír TV és az Echo TV egybeolvasztása is elkezdődött.

Bár az összeolvadást az Echo TV megszűnésével vezénylik le, a Mérce információi szerint a Hír TV-nél egy brutális méretű létszámleépítésre készülnek, a most ott dolgozók 90 százalékának akarnak felmondani.

Dévényi István a Hír TV egykori műsorvezetőjének Facebook-posztja szerint a mai napon „a Hír TV 198 munkatársából 180-at tesznek utcára.” Bár Dévényi is reménykedik benne, hogy az óriási leépítés csak „iparági pletyka”, a Media1 megkeresésére Szikszai Péter, a Hír TV vezérigazgató-helyettese nem cáfolta, de meg sem erősítette az információt.

Dévényi bejegyzését később újabb információval frissítette, mely szerint az Echo TV-től is elküldenek legalább 50 embert. Köztük van egyébként a csatorna két vezetője is, Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelem Beatrix és Vaszily Miklós, az MTVA egykori vezetője, de ők természetesen nem maradnak munka nélkül.

Mészárosné a Life TV és az Ozone TV országos életmódcsatornák elnöke lesz, Vaszily Miklós pedig a TV2 médiacsoport stratégiai irányításáért eredményes működtetéséért, a fenntartható növekedés feltételeinek megteremtéséért felel innentől.

A Magyar Hang eközben arról ír, hogy leszerelték a HírTV régi tábláját a Szentendrei úti épületről, hiszen a Hír TV az Echo TV régi székházában folytatja április 1-től, a bolondok napjától. A kormánypárti televízió munkatársainak egyúttal bejelentették, hogy Répásy Bálint lesz az adó új-régi vezetője.

Ezzel a kisöprési akcióval minden jel szerint igaza lett a februárban menesztett Fidesz-média birodalom vezetőnek Varga Istvánnak, aki azt mondta, hogy az „igazán jó tollú” újságírók a másik oldalon vannak, ő is Élet és Irodalmat meg Népszavát olvas.

Bár a fideszes Kocsis Máté anno egy levélben kért elnézést a propagandistáktól, hogy Varga csak saját véleményt mondott. Ekkora mértékű elbocsájtásból azért arra lehet következtetni, hogy ha annyira jó tollúak lettek volna, akkor nem vágják ki őket.

Az sem mentette meg őket, hogy március 15-ére a fideszes médiamunkások saját maguknak alapítottak egy díjat, melyet „jó tollú” újságíródíjnak kereszteltek el és ezt adták át egymásnak, bizonyítva hogy köztük is vannak jó tollúak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here