Hiába na, Juszt László öreg róka mára szakmában, még abból a korból, amikor nem volt az elég, hogy jól fésült Fidesz-nyaloncok játszanak tévéset egy kérődző lajhár intelligenciájával. Juszt egy olyan képet szúrt ki, ami még nevetségesebbé teszi a Fidelitas tegnapi Ujhelyi István elleni tüntetését.

A Hír Hugó is beszámolt róla tegnap, hogy az MSZP Szegeden is gyűjtötte az aláírásokat, Ujhelyi Istvánnal az MSZP európai parlamenti képviselőjével. Nos, fideszkééknek baromira nincs szerencséje az MSZP-s politikussal: ismét hülyét csinált belőlük.

Tegnapi besült Fidelitas-akció. Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Normálisan üdvözölte őket, majd megkérdezte tőlük Ujhelyi István, hogy ugyan már mégis miért tüntetnek ellene, ha szabad tudnia? Erre sajnos nem nagyon tudtak válaszolni a Fidesz kirendelt lepedőtartói.

A balul elsült Fidesz-akció után pár órával Juszt László az MTV korábbi népszerű műsorvezetője hozott nyilvánosságra Facebook oldalán az egyik Fidelitasosról egy roppant gyilkos összefüggést.

Emberünk a Fidelitas egy másik balul elsült akciójában is kulcs szereplő volt, ő volt az a fiatal ember, aki húgyfoltos nadrágban érkezett még 2017 őszén egy ellenzéket lejáratni ígyekvő sajtótájékoztatóra.

Azért ebből egy megnyugtató dolog következik, hogy a Fidesznek nincs 5-6 nyaloncnál többje, akik hajlandó lenne ilyen szenny munkát elvégezni, van ez a pár szerencsés széllel-bélelt lóti-futi, aki oda tudnak vezényelni, aztán ennyi is volt a nagy hatalmas kormánypárt.

Mindenesetre Juszt Lászlónak a zseniális találatért jár a piros hangszóró, téged kedves olvasó meg arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa milyen minőségű emberek azok, akik hajlandóak kiállni a Fideszért.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here