Hajós András, a népszerű ellenzéki zenész, tévés ember is részt vett a budapesti előválasztáson és nem titkolta, hogy kit tart Tarlós István legalkalmasabb kihívójának. A zenész a szavazólapját megmutatta a kameráknak.

Mint ahogy beszámoltunk róla, szombatig már több, mint 30 ezer budapesti élt a szavazati jogával, köztük rengeteg ismert és köztiszteletnek örvendő ember is voksolt.

Szombaton Hajós András, az ismert ellenzéki zenész és tévés ember ment el az egyik szavazó helységbe. A jelenlévő nyilvánosságnak meg is mutatta, hogy ő bizony Karácsony Gergelyt húzta be.

Hajós András nem az első ismert támogatója Karácsonynak, még pénteken az Örs Vezér terén szavazott az idén 100 éves Bálint gazda is, aki szintén elárulta a sajtónak, hogy ő is Karácsonyt Gergelyt támogatja.

Még négy napig lehet főpolgármester-jelöltet választani. Vasárnap, azaz ma, hétfő és kedden minden szavazó helységben 10 és 20 óra között. Illetve kedden 12 óráig.  Bár most lényegesen kevesebb helyen lehet szavazni, mint az első fordulóban, mutatjuk a listát:

Móricz Zsigmond körtér, Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér, Nyugati tér, Örs vezér tere, Boráros tér, Csepel- Görgey tér, XV. kerület-Fő tér, Lehel tér, Nagyvárad tér, Újpest- Városközpont, Flórián tér, XVII. kerület-Rákoskeresztúri központ, Kispest- Határ út, Kőbánya-Kispest metróállomás

Mivel a Fidesz-média nem fog beszámolni az előválasztás pontos részleteiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és eljussanak az ellenzékiekhez az információk!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here