Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon kiborult a Fidesz azon, hogy 3 politikusát nem választotta meg az Európai Parlament alelnöknek. A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy a Fidesz-közeli propaganda portál, a Pesti Srácok egy vezércikkben uszított az ellenzék ellen, de Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője egy nyílt levélben fenyegette meg a DK-s politikusokat. Mind hiába, az ellenzék nem ilyet meg tőlük, sőt Molnár Csaba a DK egyik alelnöke most egy nyílt levélben tette helyre Kocsist

Molnár Csaba, a DK EP-képviselője nyílt levélben reagált arra, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a neki címzett levelében a DK-s politikusok parlamenti pozícióinak elvételével fenyegetőzött, miután Molnár szerdán szintén levélben tájékoztatta Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, hogy a DK képviselőinek kezdeményezésére az EP szociáldemokrata frakciója nem szavazza meg a Fidesz jelöltjeit az EP szakbizottsági tisztségeire.

Kocsis úgy fogalmazott: a DK „veszélyes vizekre evezett”, mert ha elfogadottá válik, hogy politikai nézetkülönbségek miatt a frakciók nem támogatják egymás jelöltjeit a mandátumok arányában megszerzett tisztségekre, „a magyar Országgyűlésben is döntési helyzetbe kerülhetünk”.

Molnár most azt írta Orbánnak címezve, hogy: „Ugyan Ön nyilván az Önre jellemző politikai gyávaságból nem közvetlenül reagált a levelemre, én mégis Önnek válaszolnék. Hiszen az Ön nevében válaszoló Kocsis Máté nem önálló politikai szereplő, csak az Ön egyik kiskatonája a magyar emberek elleni háborújában.”

Megismételte, hogy „nincs helye az Európai Parlament szakbizottságainak vezetésében Európa ellenségeinek”. „A fideszes képviselők az EP-ben nem a magyar embereket, hanem kizárólag Önt és az Ön hatalmi érdekeit szolgálják. Ezért magyar hazafiként és büszke európaiként az a dolgunk, hogy mindent megtegyünk az ellen, hogy az Önök tolvaj, magyar- és európaellenes, illiberális politikája Európában is teret nyerjen” – írja Molnár, aki szerint a DK büszke arra, hogy „ötből három esetben el tudtuk érni a fideszes képviselők megválasztásának elhalasztását és a jövőben is mindent meg fogunk tenni azért, hogy ne lehessenek az EP-ben szakbizottsági alelnökök”.

A DK magyar parlamenti tisztségeinek megvonásával való fenyegetésről ezt írta Molnár Csaba: „Önök ennyire nem ismernek minket?! Nem tanulták meg rólunk, hogy ennél durvább fenyegetésre sem változtatnánk a politikánkon? Ugye nem gondolják komolyan, hogy az Ön rendszerének legádázabb ellenfeleiként megrettenünk néhány parlamenti pozíció elvesztésétől az Önök látszatparlamentjében? Ennyire nem ismernek minket?

Fenyegetőzzenek amennyit csak akarnak! Ez minket eddig sem érdekelt és ezután sem fog. A DK addig folytatja az Önök elleni harcot, amíg az Önök politikája a történelem szemétdombjára, Önök pedig az újra független igazságszolgáltatás elé nem kerülnek. Ez a feladatunk, ettől nem térít el minket semmilyen maffiastílusú fenyegetőzés.”

A Fidesz-propaganda teljesen elvesztette az önkontrollját, miután nem sikerült megválasztatni Orbán brüsszeli katonáit fontos tisztségekre, arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen dührohamot vált ki Fideszékből az, ha elvesztik a hatalmuk egy részét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here