Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap számoltunk be arról, hogy egy igazán nem várt helyen fütyülték ki a Fidesz két vezető politikusát. Az Orvosi Kamara gyűlésén az orvosok voltak azok, akik bekiabálásokkal és füttyel tiltakoztak a kormány politikája ellen. Azonban az eset többet mutat: végérvényesen kijelenthető, hogy a Fidesz mellett aki érvel, az már csak pénzért és érdekből teszi.

Nincsenek mára a Fidesznek lelkes hívei. Karcos mondat, de ha végig nézzük azokat a véleményvezér csoportokat, akiknek nagy szerepe volt abban, hogy 2010-ben Orbán kétharmaddal rászabadulhatott Magyarországra, akkor azzal szembesülünk, hogy ezek a csoportok faképnél hagyták a Fideszt.

Az orvosok voltak az utolsók, akik bár nem értettek egyet, de 2010-es hatalmas tévedésükért, az akkori kiállásukért a Fidesz mellett inkább sokáig csendben voltak. Bíztak. Ma már látják ők is tök fölöslegesen.

Orbán először elvesztette a fiatalokat, majd a középkorúakat. Az őt magasba emelő liberális értelmiséget, majd a mellette kitartó konzervatív gondolkodókat. A tanárokat, a jogászokat, az akadémiai dolgozókat,  a kutatókat és legvégül az orvosokat.

Ma már nincs senki, de senki aki ne fizetésért vagy érdekből szólna a Fidesz mellett. Lelkes aktivista híján, a kampányba, jól vagy épp rosszul, de fizetett embereket tudnak kiterelni. Akik félszívvel becsöngetnek, csókolom a Fidesztől vagyunk, alá tetszik írni?

Plakátjaik rondák, jó az úgy legyint a grafikus. Fideszéknek programjuk nincs, hiszen már nincs értelmiség aki megírja nekik. Nincsenek tervek és álmok náluk. Csak a görcsös ragaszkodás a hatalomhoz, a szolgálati autóhoz, a titkárnőhöz és a légkondicionált polgármesteri irodához.

Szavaznak rájuk mégis sokan. De már csak azok, akiknek aljas rendszerük elvette a szabadságát: megfigyelt és megfenyegetett közalkalmazottak, dicstelen propagandisták, a nyomorba tartott közmunkások, tíz éve 28500 forinton tartott minimumnyugdíjasok. A Fidesz oligarchák emberei és a papság. Egy dologban közös mind: a pénz és az érdek.

Orbán mellett már nem érvel a szomszéd, csak a milliárdokon kitömött MTV. Ha nyer a Fidesz nincs örömünnep a választások estéjén, mint régen. Csak egykedvűen tudomásul veszi a társadalom, minden megy tovább sz@rul.

Orbán kezéből kiesett a fegyver és helyette már csak bilincs és korbács van. Nem vezér ő, hanem egy zsarnok. Gyenge ezért nevetség tárgya lenne, nem is mutatkozik. Épp úgy röhögnének rajta mint az idegesen üvöltöző fővárosi bábján Tarlóson, vagy az üres padoknak szónokló ferencvárosi polgármesteren.

De nincs vége. Hiába épültek le. A Fidesz mára egy gondolatok és értékek nélküli zombivá lett, de erős zombivá. Élőhalott, amelyik mérgezi a társadalmat, mint ahogy a temetetlen holtak szokták. Be kell tenni ezt a korszakot a sírba és ennek első lépése október 13.

Vissza kell adnunk Magyarország hitét nekünk ellenzékieknek, hogy nem normális, hogy sz@r minden. A politika nem tud mást csinálni, csak gyűlöletet kelteni, de a problémákra még ötletük sincs. Ez a tét. Nemes küldetés.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here