Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most hétvégén tartottak időközi önkormányzati választásokat Budapest XIII. kerületében. Abban semmi meglepő nincs, hogy a nagyon durván MSZP-s fellegvárban az MSZP jelöltje egyedül is képes volt nyerni, de abban igen, hogy a Fidesz csak harmadik lett.

19,4 százalékot kapott a Fidesz jelöltje a XIII. kerületi időközi választásokon, ez a hajdan szebb napokat megélt Orbán-pártnak csak a harmadik helyre volt elég, nem elég, hogy a régi nagy rivális az MSZP, de még a Momentum jelöltje is megverte a kormánypártokat.

A teljes összeomlást jól mutatja, hogy a hat szavazókörből álló választókerületben, mindegyik szavazókörben csak a harmadik helyre jött be a Fidesz-jelöltje. Ráadásul a 48-as szavazókörben, mindössze 13 százalékot ért el a kormánypárti jelölt.

Rég nem volt ekkora Fidesz bukta, ráadásul nem ez az első választás, ami azt mutatja, hogy a Fidesz támogatottsága teljesen összeomlott azokon a településeken, amelyeket elvesztettek a 2019-es önkormányzati választásokon.

Ahogy a Hír Hugó megírta, február 16-án tartott dunaújvárosi időközi választásokon is csúnya számokat produkált a Fidesz. A választókerület legnagyobb települése Dunaújváros. A megyei jogú várost 2019 őszéig a Fidesz vezette, majd leváltották a fideszes városvezetést.

Dunaújváros 47 szavazóköréből egyetlen egyben sem nyert a Fidesz által támogatott jelölt, ráadásul a város legtöbb szavazókörében csupán kettessel kezdődött a Fidesz támogatottsága: 33 olyan körzet lett, amiben nem kaptak még 30 százalékot se. Ebből volt 4 olyan szavazókör is, ahol a fideszes eredménye nem érte el a 20 százalékot se.

Az, hogy a Fidesz komoly bajban van mára már nem kérdéses. Igazából Orbánék abba a hibába csúsztak bele, hogy elhitték azért nyertek meg három országgyűlési választást zsinórba, mert jó a politikájuk és egy erős párt a Fidesz.

Közben kezd kiderülni, hogy a frászt. A győzelmeiket csak egy dolognak köszönhetik: megosztott volt az ellenzék. Így a helyzet világos, ha az ellenzék képes megőrizni az egységét, akkor 2022-ben nagy választási csata lesz, az már látható.

A propaganda média nem fogja feltárni, hogy kezd kiderülni, hogy Orbán király meztelen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a Fidesz támogatottság a valóságban totálisan összeomlott.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here