Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas port kavart Demcsák Zsuzsa múlthét pénteki teljesítménye az ATV Start című műsorában. Különböző találgatások láttak napvilágot, hogy mi történt.

A HVG.hu forrásai szerint Demcsák a Szanyi-interjú óta kitartóan fáradtsággal magyarázza a történteket. Múlt héten azonnal azt nyilatkozta az esetről, hogy a botrányos interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez okozta az összeszedetlenségét. A hírportál úgy tudja, hogy hozzáállása azóta sem változott, értetlenkedik, hogy miért vették le a képernyőről, miért nem vezethet adást.

Az ATV hétfői értekezletén a csatorna még külföldön tartózkodó vezérigazgatója, Németh Szilárd döntését gyakorlatilag megelőlegezve is az hangzott el, hogy a kínos ügy egyetlen, ATV számára is feloldható megoldása az lenne, ha felbontanák a műsorvezető szerződését.

„Az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba” – mondta a hvg.hu-nak kedd reggel Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója

Így hamarosan hivatalos döntés várható, ugyanakkor a hvg.hu információi szerint valószínűsíthető, hogy nem maradhat az ATV műsorvezetője a múlt héten élő adásban furcsán viselkedő Demcsák Zsuzsa. Ahogy egy névtelenséget kérő kolléga fogalmazott, „vészesen elfogyott a levegő körülötte”.

Nem az elhíresült eset volt az egyetlen probléma a HVG szerint, már csak ezért is nehezen elképzelhető, hogy visszatérhessen a csatorna műsorvezetőjeként. Ugyanis  a műsorvezető körül érkezése óta több feszült helyzet is kialakult. A vele dolgozók haragját állítólag felkészültsége, illetve stílusa váltotta ki. „Annyira elmérgesedett a viszony közte és szerkesztőség között, hogy nehéz elképzelni, miként dolgozhatna újra velük” – írja a HVG

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here