Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem mindennapi helyreigazítás cunamira lett figyelmes a Telex, tegnap egymás után tette közzé a helyreigazításokat, illetve a jogerős bírósági ítélettel kapcsolatos közleményeket a Pesti Srácok. Összes hat helyreigazítás szerepel egymás után az online oldal címlapjának alsó részén. Persze ebben is van trükközés, mert a helyre igazításokat nem önálló cikkek, így megosztani hivatkozni rájuk nem lehet.

A hat közlemény közt ott van négy, az idei választási kampány kapcsán megjelent, helyreigazított állítás. A „Demeter Márta is háborúba rángatná Magyarországot” című cikkünkben például valótlanul állították, hogy a képviselő azt követelte, hogy Magyarország szállítson fegyvereket Ukrajnába.

De valótlanul állították azt is, hogy Steinmetz Ádám és Jakab Péter lakossági fórumára mindössze 14-en voltak kíváncsiak, a valóság ezzel szemben az, hogy „rendezvény résztvevőinek száma a jobbik stábjának jelenlévő tagjain kívül is több mint kétszerese volt” – írják. Az sem bizonyult valósnak, hogy  Csizmazia Ferenc István helyi pártelnök  áron alul jutott a XVI. kerületi MSZP székház tulajdonjogához.

A régebbi ügyek közül most került ki egy 2019-es, a szegedi Szeviép-ügyről szóló jogerős közlemény. Emellett egy 2017-es, Szabó Zoltánról szóló cikkel kapcsolatos közleményt is mostanában tettek közé. Ebben elnézést kérnek, hogy megsértették Szabó jó hírnévhez való jogát azzal, hogy azt állították, részegen tántorgott be a KFC Király utcai éttermébe, és ott sorban állás alatt kötekedett a többi vásárlóval, azt a hamis látszatot keltve, hogy ezért kellett kitenni onnan, és hogy onnan később álnéven rendelt.

A közleményeket a Pesti Srácok olyan módon közölte le, hogy azokat nem lehessen a Facebookon megosztani, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa így állítottak valótlant Fideszék a választási kampányban.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: