Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

300 ezer forintért rakták az utcára, annak ellenére, hogy civil szervezetek egyösszegben kifizették volna a tartozását- írj Jámbor András a Facebookon

300 ezer forintért, miközben az V. kerület jegyzője korábban ennek a tartozásnak a többszörösét halmozta fel a saját kerülete, és a XII. kerület felé is. 300 ezer forintért, miközben a végrehajtói maffia korrupt vezetője, Schadl György alig pár utcával arrébb négyzetméterenként keresett ennyit azokon az ingatlanokon, amelyeket az V. kerület eladott neki.

300 ezer forintért rakták az utcára. Azt beszélik, az egyik végrehajtónak kellett a lakás…
Zsuzsa doktor volt, franciatanár, aki még a 2000-es években is írt tanulmányokat középkori kódexekről. A sajtóban rágalmazták azzal, hogy a szomszédok nehezen viselték, nem lehetett vele együtt élni. Hazugság! A ház lakói, akikkel beszéltünk, nemhogy nem panaszkodtak rá, hanem szerették Zsuzsát.

Nem tudom mennyit élhetett volna még, ha nem folytatnak le ellene egy brutális és igazságtalan eljárást. Ha nem próbálták volna lejáratni személyében az olyan cikkek, mint amilyet például a Hír TV közölt róla a kilakoltatása után. Ha már valódi tájékoztatást nem várhatunk tőlük, legalább annyi lenne a Hír TV-ben, hogy most, a halála után, bocsánatot kérnek Zsuzsától.

Bárcsak lenne annyi a magyar államban és az önkormányzatokban, hogy a bajbajutottakat megsegítik, ahelyett, hogy utcára rakják őket! Bárcsak lenne annyi a magyar társadalomban, hogy kiköveteli a bajbajutottak védelmét!

Legyen bennünk annyi, hogy legalább ebben a pillanatban megfogadjuk: azért fogunk dolgozni, hogy Zsuzsának ne legyenek sorstársai, hogy senki ne kerüljön az utcára, egyetlen ember élete se rövidüljön meg azért, mert a közösségünk magára hagyja!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: