Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt hetekben a sajtóban 3 ügy is pörög, ami jól megmutatja, hogy a Fidesz világ morális értelemben nincs rendben. Ha tetszik, mocskos és képmutató. Na de nézzük mik ezek az ügyek és lesz a végén még egy ráadás is!

Az első ilyen ügy, hogy egymásra mutogat a botrányos luxus autóbérlés kapcsán Győr város fideszes polgármestere Dézsi András Csaba és Győr város korábbi fideszes polgármestere, a botrányba belebukott Borkai Zsolt.

Kiderült, hogy Győr városa havi 1 millió forintért bérel egy luxus Audit a polgármesternek. A polgármester azzal védekezett, hogy ő azt se tudja mi van és különben is az az Audi a 2019-ben megbukott Borkaié volt. Erre Borkai kiált, és bemutatta hogy Dézsi Audija nem lehetett az övé, hiszen azt 2023-ban helyezték forgalomba. Ultra ciki.

A Fidesz világ kitalálta, hogy kell neki egy olyan énekesnő, aki a keresztény erkölcsöket képviseli a romlott könnyű zenei világban. Igen, ő lett Tóth Gabi. A történetet már mindenki unásig ismeri. A keresztény családanya elment Erdélybe haknizni, aztán ott kapott a férje  egy olyan Fricskát, amiből válás lett.

Majd a házasságtörés hírébe keveredett énekes nő büszkén felvághatta a Szent István napi kenyeret, és a színpadról cinikus kiszólásokat tehetett azoknak, akik szerint tettei leverték a kereszténység erkölcsi mércéjét, és nem neki kellett volna ezen a napon felvágni az ünnepi kenyeret.

S végezetül a legkínosabb ügy, az egykori KDNP-s képviselő Pálffy István ügye. Nagy hírverés közepette leszerződtette a HírTV, hogy az első adásba kibukjon belőle egy a ped@filiát türelemmel kezelő mondat.

Ez már Fidesz mércével is vállalhatatlan volt, egy nap után repült a műsorvezető a csatornától, de még a vele készült PR-interjút is eltávolította a Fidesz közeli bulvár lap a Bors magazin.

S persze van még egy ráadás, a Fidesz-közeli filmes Pesty László története, aki a Tusványosi szabadegyetemen beszélt a Lölő-jelenség mérhetetlenül káros hatásairól.

Pesty ezután a Magyar Hang című lapban el is mondta pontosan mit is jelent a Lölő-jelenség: „a Lölő-jelenséget – vagyis azt, amikor „tehetségtelen, büdös lábú, alanyt állítmánnyal egyeztetni nem tudó, végtelenül ostoba, ízléstelen és tehetségtelen emberek zsarolás és más Btk.-s bűncselekmények útján ráteszik a kezüket sikeres vállalkozásokra – a jelenlegi hatalomnak módjában áll eltávolítani, kimetszeni, mint egy rákos daganatot”.- fogalmazott a filmes

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: