Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke mai is nagyot ment: egyszerűen hülyét csinált Orbánból. Zseniálisan figurázta ki a miniszterelnök mai beszédjét. 

Az már csak a hab a tortán, amire Lendvai fel is hívhatja a figyelmet, hogy olyan emberek csücsültek a díszpáholyba, akik nemzet biztonsági kockáztatott jelentenek. Na, kb ennyit a migráns-Soros-harcról. Na de itt van Lendvai újabb remek írása. Megosztani ér!  

A miniszterelnök úr gyönyörű beszédet mondott. majdnem megkönnyeztem, főleg akkor, amikor azt mondta, 2030-ig kíván maradni. (Azt hallottam, ha a vendégünk az istennek sem akar távozni, udvariasan csak annyit illik mondani: Jöjjön inkább máskor, amikor nem ér rá ilyen sokáig!).

Persze örülnöm kellene, mert azt is elmondta, hogy mostantól engem akar szolgálni. Mármint nem egyedül engem, hanem minden állampolgárt. Plusz a kereszténydemokráciát. Az illiberalizmus már le van sajnálva, volt, nincs, még a díszpáholyba sem ülhetett be, ott Tiborcz és Pharaon másik két üzletfele foglalta el a helyeket, Utóbbi kettő irigykedhetett is, mert őket nem szolgálja, nem lévén magyar állampolgárok.

Az egyik, a jordán Naffa, szeretett volna, de sajnálatos módon nemzetbiztonsági kockázatnak minősült. Azért az alakuló ülésre bejöhetett, úgy látszik, a parlamentet szabad kockáztatnunk.


Két ok miatt muszáj szegény miniszterelnöknek még 12 évig maradnia. Az egyik, hogy mint elhangzott, az Unió 5 legversenyképesebb országa közé fogunk emelkedni. Ehhez tényleg idő kell, mert most az utolsó 5-ben vagyunk.

A másik, hogy a kormányfő sportember. (Pedig gyűjthetne ehelyett bélyeget vagy szalvétát, festhetne csendéleteket, dehát ez a mi formánk, peches nép vagyunk.) Előadása szerint eddig 16 évig volt ellenzékben, a ciklus végére 16 évig lesz kormányon, ez eddig csak döntetlen. Ahogy mondta, „sportemberek vagyunk, nem érjük be döntetlennel”.

Értem. Eszerint az egész ország egy nagy focipálya, a sportember miniszterelnök játssza rajta végeérhetetlen meccseit..Csakhogy mi itt lakunk a pályán. Valaki szólhatna neki, hogy ne rúgdosson annyit….

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here