Felkerült a netre egy kisvideó, melyben totális hülyét csináltak a Fidesz okoskodó főpropagandistájából, aki az Echo TV-ben akarta megmutatni milyen okos, de nagyon félre ment a dolog.

Bencsik András a Fidesz egyik főpropagandistája az Echo TV Sajtó klub című műsorának állandó vendége. A műsor egyik epizódjában a Fidesz aktuális Soros propagandáját briliáns érvvel próbálta meg alátámasztani: Soros és Sátán nem véletlenül alliterál.

A videónak hangja is van melyet, a jobb alsó sarokban tudsz felhúzni

Azonban az okoskodása igen csak félre ment, ugyan is az internet népének nem is kellett több, rögtön videót kapott a szállóige gyanús kijelentés.

A paródia videóban totális hülyét csinálnak belőle, ugyanis megmutatják, hogy a Bencsik és Bayer mi minden magyar szóra alliterál. A válogatásban a leggyengébb a birka.

Ha szerinted is remekül öntököndöfte magát a Fidesz okoskodó propagandistája, oszd meg ezt a posztot, hagyj nevessenek mások is rajta.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here