Vajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek.

Különös történetet mesélt el a követőinek Vajna Timi. Insta-storyban elárulta, reggel berepült hozzá egy varjú. Úgy sejti, elhunyt férje, Andy üzenhetett neki ezzel.

„Reggel berepült egy varjú a szobámba, és este Andyvel álmodtam. Utánaolvastam a mitológiai jelentésének. Szerintem meglátogatott a férjem, mivel a madarak a lelkek hordozói. Vagy magával szeretne vinni… az éjjeli szerkényben lévő jegygyűrű felé vette az irányt a madár, aztán sikerült kihessegetni az ablakon. Érdekes volt.”

Amúgy, ameddig Vajna Timike varjakban látja viszont Andy Vajnát, közben egyre furcsább történetek jelenek meg az elhunyt férj TV csatorjának tulajdonlása körül.

Állítólag Vajna 2016-ban már eladta a csatornát egy 60 éves cinkotai nőnek, aztán egyszer csak a TV2  Mészáros Lőrinc üzleti környezetébe landolt, egészen pontosan a felcsúti milliárdos üzlettársa és barátja, Szíjj László és a Takarékbank elnök-vezérigazgatója, Vida József közelébe kerülhetett.

Csak egy baráti tanács, Timike varjak helyet, lehet az örökséggel kellene törődnöd…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here