Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, elhunyt Balogh Lajos emberi jogi aktivista, VIII. kerületi ellenzéki önkormányzati képviselő – írta a HVG. Balogh néhány nappal korábban maga írt arról, hogy koronavírusos lett és kórházba került.

A koronavírus-járvány vasárnapi 70 halálos áldozatának listájára felkerült egy 28 éves férfi is, akinél alapbetegséget egyelőre nem tüntettek fel. A HVG most azt írta: Balogh Lajos, roma folklórzenész, emberi jogi aktivista, VIII. kerületben ellenzéki önkormányzati képviselő az áldozat.

Pikó András, Józsefváros ellenzéki polgármester, aki szintén elkapta a koronavírust Facebookon búcsúzott a fiatalon elhunyt képviselőtől:

Ezzel a közös képünkkel búcsúzom Tőled, drága Paci. Ezt szeretted Te is, én is a legjobban – Te már akkor is roma politikus voltál, aktivista, csupa szív harcos, én még csak készültem.

Egy éjjel, munka után fogtad a gitárod és csak játszottál, amíg mindketten mosolyogni nem kezdtünk – akkor voltál elemedben, ha Te adhattál. Büszke vagyok erre a Veled végig küzdött egy évre, és kimondhatatlanul fáj, hogy nem lehet már több. Nyugodj békében, barátom!

Az MSZP önkormányzati képviselője, Camara- Bereczki Ferenc is búcsúzik fiatal képviselő társától: Halálod hatalmas veszteség családod és barátaid mellett Józsefvárosnak és a hazai cigányságnak is!  Nem találom a szavakat, potyognak a könnyeim…


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: