Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Átlépte Karácsony új politikai közössége, a 99 Mozgalom a 30 ezer csatlakozót- ezt maga a főpolgármester, miniszterelnök-jelölt jelentette be Facebookon.

Már több mint 30 ezren vagyunk! És napról napra egyre többen leszünk. Mert a többség érzi és tudja, hogy nem bízhatjuk tovább a jövőnket azokra a kevesekre, akiknek féktelen uralma szétszakította az országot és a lehető legmesszebbre vitte a politikát attól, amiről szólnia kellene: a közös életünktől.

Akik a közjó szolgálata helyett a kiváltságaik szolgálatába állították az államot. A hatalom számukra a pénz forrása, a pénz pedig a még több hatalomé. Ma 1 százaléknyi kiváltságos uralkodik a 99 százalékos többség felett- írja Karácsony Gergely legújabb Facebook bejegyzésében.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke is üdvözölte, Karácsony Gergely, az MSZP, Párbeszéd és az LMP közös miniszterelnökének bejelentését és posztjában arra biztatott mindenkit, hogy csatlakozzon a 99 Mozgalomhoz.

Megkérdeztünk egy politikai elemzőt is, aki elmondta azzal, hogy 30 ezer fő csatlakozott a 99 Mozgalomhoz, létrejött Magyarország legnagyobb ellenzéki közössége. Karácsony Gergely lépését kifejezetten jó húzásnak tartja, mint fogalmazott: emberek nélkül nem lehet politikát csinálni, kell egy nagy, erős mozgalom egy győzelemre készülő miniszterelnök mögé, mert ez társadalmasítja a politikáját.

Karácsony Gergely egy hete jelentette be, hogy egy új politikai mozgalmat szervez 99 Mozgalom néven. A mozgalom megalakulása is nagy visszhangozott keltett, mert megdöbbentően jó nevek által be  Karácsony kezdeményezése mögé.

Az alapító tagok között van  Alföldi Róbert, Hajós András, Ferge Zsuzsa, Ángyán József, Kukorelly Endre, Majtényi László, Wittinghoff Tamás és Tarr Béla.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: