Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ma zavartalanul folyt az előválasztás és jövő héten keddig járulhatnak ország szerte az urnákhoz az emberek. Azonban az MSZP elnöke újabb részleteket árult el a szombaton történt informatikai támadásról

Tóth Bertalan szerint egy kapun keresztül érte támadás az előválasztási rendszert, ami „nem véletlenül maradt nyitva” Az MSZP társelnöke elmondta, hogy zajlik a vizsgálat az ügyben, úgy tudja, feljelentés is lesz.

Tóth Bertalan az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt az előválasztás szombati leállásáról, majd az újraindulásról is. A politikus azt mondta, egy kapun keresztül „elég komoly” támadás érte az előválasztás informatikai rendszerét, „ez a kapu pedig nem véletlenül maradt nyitva”. Hozzátette, hogy folyik a vizsgálat az üggyel kapcsolatban, úgy tudja, feljelentés is lesz.

Arra a kérdésre, hogy belső szabotázs történhetett-e, az MSZP társelnöke úgy válaszolt: ezt pontosan nem lehet tudni, annyi biztos, hogy ezen a kapun keresztül egy terheléses támadás érkezett.

Hangsúlyozta, hogy nagyon gyorsan úrrá lettek a szakemberek a problémán, a mai nap kisebb zökkenőkkel, de jól ment. Ma közel 50 ezren vettek részt az előválasztásban, 10 ezernél többen jelentkeztek be online s szavazásra, ez nagyon biztató – tette hozzá.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: