Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 24.hu szállított egy cikket, amiben a Fidesz új adatgyűjtési módszereire hívta fel a portál a figyelmet. Kiderült, hogy nyomkövetős tableteket kapnak az aktivisták, amiből a Fidesz-központból figyelik, ki merre jár. 

A Fidesz szeptember elején jelentette be, hogy petíciót indít Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel. A párt akkor sem állt le, amikor az előválasztás első fordulója után kiderült, hogy Karácsony Gergely kiszáll az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségért folyó versenyből. A petíció címét megváltoztatták, és Márki-Zay Péter nevét illesztették be a főpolgármesteré helyett.

Egyszerű technikai újításként írta le a Fidesz sajtóosztálya azt, hogy önkénteseik a párttól kapott tablet segítségével rögzítik a Stop Gyurcsány! petíció támogatóinak adatait. A 24.hu-nak nyilatkozó forrás szerint a tablet bekapcsolása után az aláírásgyűjtőknek telefonon kell belépési kódot kérniük a Fidesz helyi központjától.

A rendszer biztosítja, hogy a központból valós időben nyomon követhessék a gépet kezelő fideszes útvonalát, valamint a felvitt adatokat. Ergo már a Fidesz a saját emberiben sem bízok, hogy nyomkövetővel figyelik, hogy dolgoznak-e.

Egy északkelet-magyarországi település független polgármestere szerint a Fidesz a párthoz közel álló, ám nem pártszínekben megválasztott településvezetőket is befogta a legutóbbi aláírásgyűjtésébe.

A 24.hu-nak nyilatkozó férfi azt mondta, hogy a választókerület fideszes országgyűlési képviselője által tartott polgármesteri találkozókon „korábban is rendszeresen előjöttek a párttól érkező kérések”, de a mostanit már soknak érezte.

A  polgármester a mostani „kérést” nemcsak azért tartja elfogadhatatlannak, mert szenzitív adatok begyűjtését várják a résztvevőktől, hanem azért is, mert az adatgyűjtést személyesen a polgármesternek kellene elvégeznie.

Az oktatáson legalábbis külön felhívták a figyelmet arra, hogy az iPadet lehetőleg ne adják tovább. Így a polgármesternek egy pártfeladat végrehajtójaként kellene mutatkoznia a választói előtt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor már annyira bizalmatlan, hogy saját embereit is nyomkövetős tabletekkel szereli fel, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, mire nem képes a hatalomért.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: