Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz gépezet kampány üzemmódba kapcsolt, most éppen Karácsony Gergely megráncigálásával vannak elfoglalva. Jámbor András, ellenzéki képviselőjelölt szépen le is vezette a Fidesz kreálmányát:

Egy normális országban minden párt és politikus ügyeit ki kell vizsgálnia a nyomozóhatóságnak és az ügyészségnek De ez nem egy normális ország, így felettébb vicces, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda eljárást indított Budai Gyula felejelentésére a XXII. kerületi fővárosi ingatlanügyben

Ugyanis sajtóhírekre alapozva, (ami máskor érdekes módon elutasítási ok szokott lenni) egy olyan ingatlaneladást vizsgál most a nyomozóhatóság, amelyben:

– egy nyilvános, a nyilvánosságban meghirdetett kétfordulós pályázatban adtak el egy ingatlant
– az ingatlan kapcsán a XXII. kerületi fideszes önkormányzat azért nem élt az elővásárlási jogával, mert ők 73 millióra becsülték az ingatlant, amelyet végül 100 millió fölött adtak el
– az ingatlan eladását még Tarlós István idején készítette elő a főváros
– illetve a Fidesz sajtójában kijött még egy hangfelvétel, amelyen a Fidesz ’98 és 2002 közötti kormányzása között az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt vezető vezérigazgatója azt mondta, hogy pénzt adott valakinek az ingatlan megnyerésért.

De sem az nem derült ki, hogy a volt vezérigazgató hogyan tudta volna egyáltalán befolyásolni a nyilvános pályázatot, (amelyen az egyetlen szempont az volt, hogy a legmagasabb ajánlat nyer) sem az nem derül ki, hogy annak a valakinek, aki kapta a pénzt, neki mi köze van a városvezetéshez.

Minden tiszteletem a nyomozó hatóságoké, de azon a napon, amikor kiderül, hogy Mészáros Lőrinc egyik cége 13 milliárdot kapott az államtól, hogy felépítsen egy kaposvári szállodát, amit utána Mészáros Lőrinc másik cége fog üzemeltetni, tényleg a fenti üggyel kell foglalkozni?

Abban az országban, ahol büntetlenül százmilliárdokat lehet kitalicskázni, ahol a fél országban azért nincs közvilágitás, mert az erről szóló uniós projekteket a miniszterelnök vejéhez köthető cégek egész egyszerűen ellopták ott tényleg ez a feladat?

Én biztos vagyok benne, hogy a Nemzeti Nyomozó Irodánál dolgozó emberek ilyenkor szégyellik magukat. Ezért kell kormányváltás, hogy az ügyészség és a nyomozó hivatalok ne elleplezzék, hanem leleplezzék a korrupciót végre, és hogy ne a propaganda eszközei legyenek, hanem az igazság.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: