Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan tavaly bobszőr is  jelezte, hogy az ársapkás PB-gáz palackokkal trükköznek a cégek. Ez a figyelmeztetés az Orbán-pártról teljesen leperget, most rájöttek, hogy igaza volt az MSZP-nek. Jó reggelt kívánok Németh Szilárd!- írja Tóth Bertalan a Facebookok. 

Miután Orbánék és a fideszes képviselők tavaly több körben is megakadályozták, hogy bezárjuk a palackos PB-gáz csomagolásával trükköző cégek előtt a kiskapukat, Németh Szilárdnak eszébe jutott, hogy be kellene zárni a palackos PB-gáz csomagolásával trükköző cégek előtt a kiskapukat- írj Facebook bejegyzésében Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője.

Majd elismerését fejezi ki a Fidesz majd egy éve tartó tétlenségének: Jó reggelt kívánok, Németh Szilárd!

Tóth Bertalan emlékeztet arra is, hogy hiába foglalták ugyanis jogszabályba a 11,5 kg súlyú gázpalackok árát, mert ezt a gyártók kisebb, 10,9 kg súlyú palackok gyártásával kerülték ki, amelyre már nem vonatkozott a hatósági árszabályozás.

Tóth azt is feleleveníti, hogy az ügyben illetékes Innovációs és Technológiai Minisztérium a probléma felvetésére tavaly kitérő, semmitmondó választ adott. A kormány magasztalásán és a pártpolitikai handabandázáson kívül az Orbán-kormány képviselőjének annyi mondanivalója akadt, hogy a 11,5 kg PB gázpalack a hatósági árszabályozás hatálya alá eső termék. A vonatkozó törvény megváltoztatására irányuló törvénymódosító javaslatunkat pedig a fideszes képviselők nem kívánták tárgyalni.

Németh Szilárd most megtalálta a kanálban a mélyedést, és bejelentette, hogy hamarosan előállnak a megoldási javaslattal.Nos, Németh Szilárdnak és társainak nem kell erőlködniük, a megoldást jelentő törvényjavaslatot ismét benyújtottam az Országgyűlésnek. Már csak meg kell szavazniuk- zárja bejegyzését az MSZP-s vezető.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: