Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyar György ügyvéd a Klikk TV Mélyvíz című műsorában volt vendég, ahol elmondta, hogy az igazságügyi miniszter váratlan lemondása és bejelentette, hogy az unióban akar tovább tevékenykedni, nem jelenti azt, hogy ettől még ne lehetne bíróság elé állítani.

 

Varga Judit is bekerül a Fidesz rozsdatemető programjába, ez egy megelőző akció, mert aki nem lép egyszerre, az az Európai Unióban találhatja magát – vélekedett az ismert ügyvéd

Magyar szerint benne volt a levegőben Varga Judit lemondása, de senki nem tudta előre. Magyarországon a politikai kultúra nem arról híres, hogyha valakinek van valami a füle mögött, akkor az lemond.

Az ügyvéd emlékeztetett, a Völner-Schadl ügy lecsupaszított, miközben egy szerteágazó történet, de az ágait levágták, összehúzták és csak a csúcsa, amivel mi találkozunk. „Nem tudhatjuk, ha bejönne az, amit Völner mondott egyszer a telefonban, hogy sokaknak inoghat a széke, akkor kire, és mire gondolt.

Büntetőjogászként hozzáteszem, attól, hogy Varga Juditból lesz egy szép EP-képviselő, attól még állampolgár marad, a tanúvallomása megmarad és a tanúskodás állampolgári kötelezettség, sőt, az igazmondás is. Aki nem mondja el, amit tud, az is hamisan tanúskodik.”

 

Magyar György szerint azt megúszhatja Varga Judit, hogy bíróság elé álljon, az a bíró jogkörébe tartozik, hogy eldöntse, az ügyhöz szükséges-e az ő meghallgatása. „Ha viszont a vádlottak védekezése abba az irányba mutat, hogy neki tudnia kellett arról, hogy történtek jogellenes magatartások, akkor kötelessége a bíróságnak, hogy ezt kiderítse, még akkor is, ha a vádhatóság ezt elmulasztotta.”

Magyar György hozzátette, ismeri a bírónőt, aki tárgyalja az ügyet, nagyon precíznek, korrektnek és nem részrehajlónak tartja. „Következésképpen számíthatunk arra, hogy felderíti az ügyhöz kötődően azt is, amit a vádhoz kötődően nem derítettek fel.”- fogalmaz az ügyvéd


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: