Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az a legegyszerűbb, ha kinevetjük ezt nyilatkozatát is- mondta az ATV-nek Szijjártó Péter Catarina Barley, az EP szociáldemokrata alelnöke nyilatkozatára, de nem nevetett, még sem hanem idegállapotba jött és ömlött a fröcsögés a szájából.

Katarina Barley, az EP szociáldemokrata alelnöke egy nyilatkozatában óva intette a német cégeket a magyarországi beruházásoktól, mert szerinte idecsábítják őket, aztán pedig “megkopasztják”.

Az ATV arról érdeklődött Szijjártó Péter, külügyminiszternél, hogy ennek értelmében fenyegeti-e bármilyen veszély a BMW debreceni beruházását, Romániáról szóló híreket lehet ugyanis hallani?

Az a legegyszerűbb, ha kinevetjük ezt nyilatkozatát is – mondta a külgazdasági és külügyminiszter, majd kinevetés helyett inkább idegállapotba került és elkezdett fröcsögni:

“Egy magyargyűlölő személy, súlyos hungarofóbiában szenved, mindaddig nem érzi jól magát, amíg belénk nem rúg egyet virtuálisan valamilyen nyilatkozattal“ – fogalmazott nevetés mentesen Szíjjártó

Majd azt is elmondta a cseppet sem mosolygó politikus, hogy “Az látszik, hogy Magyarországon működő német vállalatokkal szemben komoly politikai zsarolást próbálnak végrehajtani egyes német politikai erők. Ez a zsarolási kísérlet teljes kudarcba fulladt”  A BMW-beruházás is a tervek szerint halad Debrecenben – jelentette ki.

Szíjjártótol azt is megtudhattuk, ha esetleg nem érezné Ön is a bőrén, hogy szárnyal a magyar gazdaság: Tavaly megdőlt a beruházási rekord, idén pedig ezt megduplázzák, “az említett német hölgy és a német, valamint a magyar baloldal minden igyekezete dacára” – vetette oda Szijjártó Péter.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: