Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A napokban lett Kovács László, egykori külügyminiszter és korábbi MSZP elnök a 84. éves. A  Blikk információi szerint szűkebb családtagjaink kívül nem találkozik másokkal, így a gratulációkat is rajtuk keresztül juttatták el párttársai.

A baloldal egykoron legnépszerűbb politikusa 2021 elején költözött be egy idősek otthonába. Ám nem sokkal később egészségi állapota váratlanul leromlott, telefonját nem vette fel, hiába hívták ettől kezdve az ismerősök, kiderült, hogy kórházba került.

A család tagjai a nyilvánosság előtt nem beszélnek az egykori külügyminiszter állapotáról. A Blikk most úgy értesült, hogy  Kovács László cseppet sincs jobban.

Úgy tudom, akkor meglehetősen gyorsan romlott az állapota. Sajnos, a helyzet nem sokat változott. Leginkább a folyamatos hangulati ingadozása miatt volt szükség arra, hogy kórházi intézménybe szállítsák. A mai napig 24 órás egészségügyi megfigyelésre szorul – mondta lapnak a politikus egy egykori  jó ismerőse.

Lendvai Ildikó is nyilatkozott a Blikknek, elmondta természetesen nem feledkeztem meg Laci születésnapjáról, s elküldtem jókívánságaimat. Én a lányával tartom a kapcsolatot, a családja korábban kérte, hogy személyesen ne keressük. Ezt tudomásul véve neki adtam át telefonon a gratulációmat, ilyen módon tudtam megejteni a köszöntését

Lendvai Ildikó azt is elmondta, hogy az egykori külügyminiszter jelenleg egy intézményben gyógyul, amely a kórház és az idősek otthonának az ötvözete, orvosi felügyelet alatt van. Annyit tudunk az egészségi állapotáról, hogy az változatlan, nem javult, de nem is romlott. A családot megértem, maximálisan akceptálom a kérést, hogy senki ne zavarja.

Kovács László egyébként a legutóbbi évekig kimondottan aktívan politizált, sőt még 2020-ban is részt vett az MSZP Pest megyei szervezetének újjászervezésében is.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: