Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pár hete került fel egy beszélgetés Youtube-ra, Ungár Péter és az Gyurcsány Ferenc ült le egy asztalhoz és különböző politikai kérdéseket vitattak meg. Ebben a beszélgetésben Gyurcsány Ferenc elmesélt egy súlyos titkot a Fidesz főnökéről.

Ungár Péter a beszélgetés elején elmondta, hogy az LMP 17 alkalommal javasolta, hogy szülessen törvény az ügynök akták nyilvánosságára vonatkozóan. A politikus elismerte, hogy Demokratikus Koalíció képviselői is megszokták szavazni az LMP fenti kezdeményezését.

Majd Ungár Péter azt kérdezte Gyurcsánytól, hogy amikor a miniszterelnök volt felmerül-e ez a kérdés és miért nem lett akkor rendezve azóta.

Gyurcsány elmondta, hogy persze, sőt a két legnagyobb párt (az MSZP és a Fidesz) az MSZP kezdeményezésére 2005 őszére megállapodott szakértői szinten, meg képviselő szinten egy új törvényről, amely elérte volna, hogy nyilvánosak legyenek az ügynök akták.

(Azért kellett az MSZP és a Fidesznek megállapodnia, mert ehhez a törvényhez kétharmad kellett volna a parlamentben, de az MSZP-nek nem volt kétharmados többsége)

Majd Gyurcsány elmeséli, hogy valaki -itt a nevek nem fontosak- egyszer csak megjelent a Fideszből, hogy azért meg kell kérdezni még a főnököt. S megkérdezték a főnököt. Úgy értelmeztük hogy elég világos, hogy a Fideszben kit kell ezalatt érteni. A főnök azt mondta, hogy mégsem.

Én akkor azt nagy teljesítménynek gondoltam, hogy abban a párban amihez akkor közöm volt eltudtam azt érni, hogy napirendre kerüljön az ügynök akták nyilvánossága- szögezte le Gyurcsány Ferenc, hozzátéve, hogy a Fidesz az akadálya ennek 2005 óta folyamatosan, most már 20 éve.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: