Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az, hogy a Fidesz világban a kereszténység is csak egy propaganda termék, semmi más nem mutatja jobban, mint az, hogy a NER-elit úgy váltogatja a házastársakat, mint más a fehérneműjét.

A keresztény életmód fontos állomása a házasság, a liturgia szerint, akit Isten összeadott, ember szét nem választhatja, de a templom fogadalom is kimondja a holtodiglant. Bár a Fidesz szavakban nagyban védi a keresztény értékeket, csak épp maguktól nem.

Ugyanis a NER-elit a kereszténység jegyében úgy váltogatja a férjet és feleséget, mint más a fehérneműt, folyamatosan azzal van tele a sajtó, hogy ez meg az válik. Hiába, náluk az értékek csak propaganda termékek, a valóságban nem képviselnek ezek semmi tiszteletre méltót.

Most épp Tóth Gabi jelentette be a válását, az a Tóth Gabi aki könnyes szemmel tudta mondani, hogy őt bántják azért mert keresztény és ilyen témájú dalokat írogat. Azért milyen kár, hogy a magánéletére már nem érvényes a keresztény tanítás. Bár megénekelte, hogy ő szeretni jött.

Idén márciusban jelentette be, hogy 15 év  után Varga Judit, igazságügyi miniszter válik férjétől, Magyar Pétertől. Ennél pikánsabb, hogy valószínűleg még a válást ki sem mondták, már férje egy hónapra rá, áprilisban az új kedvesével közös fotót posztolgatott külföldről.

Ennél pikánsabb hír volt, amikor is a NER-elit első számú hazai képviselője Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix jelentette be 2020-ban a válását. Mészár úr sem sokat szomorkodott, ma már boldog turbékoló házaspárt alkotnak Várkonyi Andreával.

Egy évvel korábban, a NER elit celeb házaspárja Rogán- Gaál Cecília és Rogán Antal jelentette be a válását. Rogán-Gaál Cecília sem búslakodott sokáig, egy évre rá már meg is házasodott egy jóképű teniszedzővel Szendrei Dániellel. Rogán Antalról is terjedtek pletykák, hogy egy csinos fiatal kazincbarcikai lány az új kedvese, de hivatalosan nem mutatkoztak együtt.

S azért nem minden affér végződik vállassal a NER elit háza táján sem. 2019-ben robbant a botrány, hogy Borkai Zsolt, Győr város akkori fideszes polgármestere egy hajón finoman szólva házasságtörést követ el. A kereszténynek éppen nem nevezhető bulit nem követte válás.

Mint, ahogy azt a bulit sem, amibe a kereszténydemokrata Fidesz brüsszeli főembere Szájer József csöppent bele, a történetet unásig ismerjük az ereszcsatornáról meg a táskájában talált dolgokról.

Persze a sort még hosszasan és hosszasan lehetne folytatni, mert nem csak ennyi mozgás volt a NER-elit keresztény-konzervatív világában. De egy dolgot azért tisztázzunk, hogy a keresztény nem az, aki magáról ezt hirdeti, hanem az aki keresztény módjára él.

No, nem új jelenség ez, amikor valakik a kereszténység mögé bújva hasznot húznak, a Biblia is megemlékezik erről, amikor is Krisztus kikergette a kufárokat a templomból ezt mondta: „Az én házam imádság háza lesz minden nép számára? Ti pedig rablók barlangjává tettétek.”

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: