Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Blikk közölt egy összeállítást, amiben megszólal a család egyik barátja. Ebből kiderül, hogy az elhagyott férj nincs jól, nehezíti a helyzetét, hogy nemrég még Tóth Gabival tervezték a közös nyaralást, erre most azt látja hogy a Fricska táncegyüttes tagjával ment külföldre

A Blikk arról ír, hogy Krausz erre a házasságra tette fel az életét. Néhány hónapja még minden szabadidejében megállás nélkül dolgozott a szentendrei családi házon, az első közös otthonon, amit nagy gonddal festett és rendezett be, lesve Tóth Gabi minden kívánságát.

Krausz, mint apa is példásan helytállt:   rengeteget vigyázott a három és fél éves Hannarózára, míg a felesége koncertezett. Ezek után nyilván sokkoló lehetett a férjnek bejelenteni, hogy „egy kellemetlen fricska” miatt véget ért hatéves kapcsolatuk. A posztban a Fricska táncegyüttes sztárjára, Papp Máté Bencére utalhatott, hiszen a jelek szerint ő és Gabi menthetetlenül egymásba habarodtak, ami Krausz és Tóth házasságának végét jelenti.

Gábor nem sokáig élvezhette a közös otthon adta örömöket és a családi idilt, ezért – érthető módon – magába zárkózott- írja a Blikk, hozzátéve, hogy csak a legszűkebb baráti körével tartja a kapcsolatot. Utóbbiak egyikétől a lap megtudta, hogy nagyon maga alatt van.

– Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet. Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek – fogalmazott a Blikknek egy, a családhoz közel álló informátor.

A lap azt is írja, hogy Krausz Gábor  mindent megtesz  azért, hogy kislánya, a három és fél éves Hannaróza ne sérüljön ebben a helyzetben.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: