Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Varga László, az MSZP elnökhelyettese, volt a vendég az ATV A nap híre című műsorban, ahol téma volt az a botrány, amiben kiderült, hogy Győr város önkormányzata közpénzen havi  1 millió forintért bérel egy autót a város fideszes polgármesterének.

A napokban került nyilvánosságra, hogy a győri polgármester havi majdnem 1 millió forintért bérli közpénzből a szolgálati autóját, amely egy luxus Audi. Az MSZP elnökhelyettese szerint egy polgármesternek tisztában kell lennie a munkakörülményeivel, így nem helytálló az indoklása, miszerint nem tudott az összegről. A bérleti díj pedig egyszerűen abnormális szögezte le Varga László.

Kiemelte, az egész konstrukciót felül kellene vizsgálni, hiszen ennél kategóriákkal olcsóbban lehetne megoldani a szolgálati autó kérdést. Hozzátette, nem azzal van a baj, hogy szolgálati autója van a polgármesternek. A problémát az okozza, hogy egy ilyen drága, feleslegesen sokba kerülő luxusautót használ.

A téma volt még az is, hogy a város korábbi Fideszes polgármestere, aki botrányába végül belebukott, Borkai Zsolt is tervezi, hogy elindul a győri választásokon, mint független polgármester jelölt.

Varga leszögezte, hogy a településen az MSZP-t Pollreisz Balázs képviseli, akinek számos olyan ügy kötődik a nevéhez, melyekkel a győri lakosok életminőségét, mindennapjait valóban javítja.

Ilyen például a győrszentivánra tervezett akkumulátorgyár esete is, mely ellen a tiltakozás és ellenállás egyik vezetője Pollreisz Balázs. Borkai Zsolt indulását meglepőnek nevezte Varga László, valamint elmondta, a legnagyobb probléma az, hogy a kormány olyan mércéket állít fel, a család szentségét, a sz@xualitást, valamint számos egyéb dolgot illetően, melyeket később – sok esetben nagyon csúfosan – a saját politikusaik verik le.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: