Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Robert Fico, szlovák miniszterelnök az őszi szlovák kampányban többször is mutatkozott Orbán Viktorral, vagy épp valamelyik Fidesz politikussal. Most keményen beégette Orbán legfőbb politikáját: visszatoloncolná a bevándorlókat Magyarországra. Akkor most mennyit is ér Orbán csudakerítése?

Szlovákia komoly erőfeszítéseket tesz az illegális bevándorlás megakadályozása érdekében, és minden eszközt bevet a határai biztosítása érdekében, írja a Index. Fico minden jel szerint úgy érzi, hogy a magyar határon keresztül érkeznek országába bevándorlók.

A ugyanis a szlovák miniszterelnök elmondta, hogy az ország kész arra, hogy minden illegális bevándorlót letartóztasson és visszatoloncoljon Magyarországra. „Az illegális bevándorlókat minden esetben letartóztatnák és megpróbálnák visszatoloncolni őket Magyarországra.”- fogalmazott

Ugyanakkor Fico elismerte, hogy a két ország között még nem sikerült megegyezni a toloncolás részleteiről, és terveznek további tárgyalásokat. Szlovákia az erőteljes határvédelemmel nemcsak a fizikai határok védelmét szem előtt tartja, hanem azt is szeretné elérni, hogy az embercsempészet szervezői észre vegyék a határ megvédésére irányuló erőfeszítéseket.

A szlovák hatóságok azt remélik, hogy az erőteljes határvédelem és az elrettentő intézkedések segítenek megfékezni az illegális bevándorlást a régióban. Fico hozzátette, hogy a határvédelem főként azokra a területekre koncentrálódik, ahol a legtöbb illegális határátlépés történik.

Ezek után akkor joggal merül fel a kérdés, hogy pontosan mennyit is ér Orbán Viktor csuda kerítése, ha Szlovákia ide akarja visszatoloncolni a bevándorlókat? Fico lépéseiből következtethetünk, hogy valójában semmit.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: