Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Ripost című Fidesz közeli lap honlapján még 2023 utolsó napjaiban is megjelent egy helyreigazító közlemény melyben kénytelenek voltak beismerte, hogy hazugságokra épült egy 2018-ban íródott cikkük. 5 év kellett, hogy beismerjék a hazudozást, a másik Fidesz lap a Magyar Nemzet is helyreigazítással zárta a 2023-at – szúrta ki a Média1

A Fidesz közeli Ripost című sajtótermék 2023 utolsó napjaiban tette közzétette, hogy a 2018. május 13-án megjelent „Csaltak a Jobbik kongresszuson. Az alapszervezetek 11 százalékát tüntették el, hogy ne győzhessen Toroczkai” című cikkében valótlanul állította, hogy csalás történt a Jobbik Magyarországért Mozgalom tisztújító kongresszusán.

A helyreigazítás szövege szerint szintén valótlanul állította a lap, hogy a Jobbik a 2018. május 12-i tisztújító kongresszusa előtti időszakban az alapszervezetek 11 százalékát szüntette meg és, hogy a megszüntetett szervezetek között kizárólag olyanok voltak, amelyek Toroczkai László pártján álltak a tisztújítás során.

Beismerte a Ripost azt is, hogy azt a valós tényt, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöksége feloszlatta a párt székesfehérvári alapszervezetét, abban a hamis színben tüntették fel, hogy erre azért került sor, mert Toroczkai László mellett álltak ki a pártban esedékes tisztújítás során.

A Ripost így 5 év után végülis csak megírta, hogy mi az igazság, nem is rossz kezdett ez 2024-re:

„A valóság ezzel szemben az, hogy a 2018. május 12-i tisztújító kongresszust közvetlenül megelőző időszakban a Jobbik Magyarországért Mozgalom a közel 700 alapszervezete közül hetet oszlatott fel, de ezek közül egyik, így a székesfehérvári esetében sem Toroczkai László elnökjelöltségének támogatása volt a döntés indoka.”

A kormányközeli médiaholding egy másik lapja, a Magyar Nemzet is helyreigazítást közölt 2023 utolsó napjaiban  ők az ismerték be, hogy hazudtak Bánó András televíziós műsorvezetővel és az Egyenleg című egykori köztévés műsorral kapcsolatban.

Jogerősen személyiségi jogi pert vesztett a Magyar Nemzet című sajtótermék kiadója, a Mediaworks a magyar televíziózás egyik ikonikus figurájával, Bánó Andrással szemben egy 2020-ban közölt cikkben szereplő hazug, lejárató jellegű állítások miatt.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: