Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP és a Párbeszéd is beleállt a szombati szakszervezeti tüntetésbe és gőzerőkkel mozgósít a legnagyobb baloldali párt. Korábban jelezte a DK is, hogy kint lesz a demonstráción. 

Egyre nagyobb méretűvé kezd duzzadni a december 8-ára, most szombatra meghirdetett szakszervezeti demonstráció, amit Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MSZSZ) elnöke jelentett be, miután nem sikerült megállapodni a Fidesszel az elrendelhető 400 órás túlóráról.

Sorra jelezték a szervezetek, hogy csatlakoznak a szombati megmozduláshoz, ott lesznek Pedagógus szakszervezetek, a PSz és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, valamint a Liga szakszervezetek,  Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, sőt az Audi Hungária Független Szakszervezet buszjáratot indít szombaton reggel  Győrből Budapestre, a tüntetésen részt vevő dolgozóknak.

A pártok közül a DK után most az MSZP és a Párbeszéd is jelezte, hogy ott lesznek a megmozduláson.

Sőt az MSZP és a Párbeszéd vezetői egy kezdeményezéssel is éltek a párt hivatalos Facebook oldalán. Mint írják, „mi biztosan sárga mellényben megyünk szombaton 10-kor a Jászai Mari téri tüntetésre, és erre buzdítunk mindenkit, aki csak teheti: hozzatok sárga láthatósági mellényt!”

Hozzá teszik, hogy „ami Párizsban sikerült, az Budapest utcáin is sikerülni fog! Minden lehetséges eszközzel tiltakozunk egészen addig, amíg meg nem állítjuk Orbánt, és a kormány ki nem hátrál a rabszolgatörvényből! Kiállunk minden magyar munkavállalóért!”

A  december 8-ára meghirdetett demonstrációra, szombaton 10-kor gyülekeznek a tüntetők  a Jászai Mari téren, ahonnan a Nyugati pályaudvar felé vonulnak majd 11 órakor, majd a demonstráció érdemi része a Kossuth téren lesz.

Ha szerinted is jó ötlet az MSZP sárga mellényes felhívása, kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson a kezdeményezés.

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here