Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lázár János most már tényleg úgy viselkedik, mint egy kivert nyüszítő kutya. Saját elmondása szerint sem volt jó év neki 2018. Nagyon nehezen tudja elviselni, hogy Hódmezővásárhelyen az emberek Márki-Zay Pétert választották meg. Ráadásul, Orbán is kitette a kormányból Lázárt, aki miközben azt ecsetelte, hogy ő nem is bukott meg vérig sértette a hódmezővásárhelyi embereket.

Van valami pikáns abban ha egy hatalmát vesztett fideszes politikus magyarázza a bizonyítványt. Egyszerre hasonlít a jelenség egy kivert nyüszítő kutya vonyítására és egy sértődött kismalac dulifulizására.

Lázár János is nagyot ment 2018 év végén. Azt gondolta, hogy a fidesz-közeli Rádió 7-ben lesz vele egy remek kis PR-interjú. Amúgy  személyesen a kormánypárti rádió társtulajdonosa, Rákay Philip beszélgetett vele.

A háromnegyed órás brezsnyevi- hosszúságú nagy interjúban volt sok mindenről szó, de kb. végig a bizonyítványt magyarázta: a Fidesz elbukta a hódmezővásárhelyi polgármesteri széket és azt, hogy ő már nem kormánytag.

Azon akár már meg sem lepődhetünk, hogy a hatalmát vesztett politikus Márki-Zayról és a hódmezővásárhelyi időközi választás fideszes buktájáról -roppant kicsinyesen- így nyilatkozott: „Vásárhely vezetését másra bízták a választók, még akkor is ha butább és tehetségtelenebb, mint mi. Van ilyen.”

Rákay arról kezdi el kérdezni, hogy 2012-ben a miniszterelnök jött el Hódmezővásárhelyre, hogy kikérje a várostól, hogy aztán a legfontosabb állami vezető – tisztségviselőjévé tegye Lázárt. Teljesen érthetetlen mód ezen Lázár elkezdett nevetni és úgy interpretálta, hogy ez szórakoztató volt.

Az nem derült ki, hogy ugyan ebben mégis mi volt számára a szórakoztató, mert Rákay a kínos kiszólást egy „igen de”-vel lekeverte. Majd feltette azt a kérdést, hogy ez mennyire javított vagy rontott az ő megítélésén?

Erre Lázár azt válaszolta, hogy Orbán Viktor kérésére nem tudott nemet mondani 2012-ben, még úgy sem, hogy a polgármesteri székből kellett felállnia.

Ez után Rákay  igyekszik egy remek, benyalós kérdést feltenni: hogy de miniszterként tudta segíteni a várost… Erre Lázár: igen de jóval kevesebb időt foglalkoztam a vásárhelyi ügyekkel mint korábban.  Azt is elmondja, hogy nem lehet pénzzel betakarni a személyes jelenlét hiányát.  Rákay megint meg próbálja menteni a kínos választ, hogy igen de minden este hazament Hódmezővásárhelyre…. Ezen a ponton Lázár röhögve bemondja, hogy nem a választóihoz járt haza, hanem a családjához…

Miután tisztázta, hogy tojt magasról választókra még sértegette is a vásárhelyieket. Ugyanis Rákay azt kezdte el feszegetni, hogy többen úgy fordították le, hogy nem lett miniszter, hogy megbukott.

Lázár először is azt válaszolja, hogy ezt Orbán Viktortól kell megkérdezni és úgy folytatja, hogy „egy csomó, sikertelen, irigy ember itt Hódmezővárhelyen ezen köszörüli a nyelvét. Majd azokkal vagyok hajlandó ezt megvitatni, akik innen Hódmezővásárhelyről valaha miniszterelnökséget vezető miniszterek lesznek a következő 100 éveben”.

Igen jól tetszik olvasni, először vérig sértette a hódmezővásárhelyieket, majd kvázi le is mucsaiazta őket, hogy onnan aztán senki nem is lehet miniszter, csak I. Lázár János király…

A beszélgetést ide kattintva meg is lehet hallgatni, nagyon tanulságos. Ez a rész kb. a 20. percnél kezdődik és a 25. percig tart.

Elgondolkoztató nagyon, hogy Lázár Jánosnál a hatalma elvesztése azt eredményezte, hogy szétgurult teljesen a gyógyszere. Oszd meg, hogy más is lássa, így vélekedik egy bukott Fideszes a városáról és az ott élőkről.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here