Az MSZP nem bízik abban, hogy Orbán Viktor változtatni fog Európa ellenes politikáján, a párt szerint fennáll annak a veszélye, hogy hazánkat kivezeti Orbán az Unióból. Ezért most az MSZP aláírásgyűjtésbe kezd az Unió mellett, százezer aláírást akarna összegyűjteni.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke azt mondta, Magyarországon nincs jogállam, és szerinte semmilyen szándék sem látszik arra, hogy Orbán Viktor változtatni akarna a politikáján, ezért lehetséges, hogy elesünk az uniós forrásoktól. „Orbán Viktor politikája a korrupcióra alapul, a háttéremberek hatalmáról szól, arról, hogyan lehet az uniós pénzek ellopásával egy féldiktatórikus, a jogállamot kiiktató rendszert építeni.”

Ujhelyi István EP-képviselő szerint Orbánnak a saját pártcsaládja is piros lapot mutatott, vagyis kitiltotta a pályáról. „Orbán már nem tud gólt lőni” – helyezte a miniszterelnök számára is értelmezhető keretbe mindezt a szocialisták kampányfőnöke. Hozzátette, szerinte felfüggeszthetik Magyarország tagságát az Európai Unióban.

A párt aktivistái több száz vidéki településen gyűjtik folyamatosan az aláírásokat, és a politikus biztos benne, hogy fideszesek is alá fogják írni az EU-s tagság támogatásáról szóló ívet. Ujhelyi közölte, megtesznek azért, hogy Orbán Viktort kisebbségbe szorítsák az európai parlamenti választáson. Mint mondta, több százezer aláírásra számítanak, mivel Magyarországon nagyon magas az unió támogatottsága.

Mint kiderült az MSZP aláírásgyűjtését interneten is ki lehet tölteni ide kattintva.  A Fidesz propaganda médiája nem fog beszámolni az ellenzéki kezdeményezésekről, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson az ellenzék szava!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here